Jsem na sebe pyšná...nejsem uklízečka,ale to není to podstatné,podstatné je že mám 60 000 měsíčně a toho jsem dosáhla vlastní pílí,co jsi dokázala TY?JÁ TI TO ŘEKNU..NIC A NIC PO TOBĚ ZŮSTANE
Svého času jsme se mohli i dostat mezi "celebrity". Ty jsi v dopise zareagovala " a ty by jsi tam chtěla?" Dnes by jsi například nemusela mýt WC, a naříkat si na bulváru.
V minulosti jsi mi, amplitudo, nedávala moc příležitostí s tebou souhlasit. Dnes je to něco jiného, máš naprostou pravdu. Opilec chrchla neměl být pouze naražen na kůl na staromáku, ale jeho hlava měla být jako odstrašující případ pro nejen budoucí prezidenty, ale i pro budoucí generace, vyvěšena na hradě vedle vlajky evropské unie. Tuhle dobu temna, která tady panuje, by nedokázal popsat ani tak slavný spisovatel, jako Jirásek. A že to byl nějaký vypravěč!
amplituda
Za vším hledej západní "spojence "
Vytipovali si maníka, odbojného Chartistu z rodiny široko daleko nejvíc okradené komunisty. Maník snil o pravdě a lásce, ale víc o Barrandovu a Lucerně.
Dostal co chtěl a spojencům prodal co chtěli oni.
Nezbylo nám po něm nic, než to letiště, z něhož nám multikulti spojenci diktují kvóty a tibetský vlajky, co vyvěšují radnice..
Když byla ještě Dáša Veškrnová měla jsem ji moc ráda , to se změnilo když se stala Havlová, nemůžu ju ani vidět a slyšet. Stala se s ní strojená loutka , nevěřím ji ani dobrý den.a ani nevěřím tomu jak milovala Havla.