„Vůbec jsem ho neznala…,“ tak mluví Borhyová o svém expříteli a otci své 15 měsíční dcery, Michalu Hrdličkovi. Ten se po rozchodu začíná pěkně vybarvovat. Co citát, to perlička.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Vás ale je, těch co jsou strááášně šťastný a mají jednoho partnera sto let a nikdy Vás nikdo nepodvedl a nikdy jste z ničeho nebyli v prd.....Divím, se že z toho samého štěstí čtete bulvár, minimálně byste měli vrkat s tím Vaším idolem co ho máte doma!!!
Tj to snad ani není pravda, tahle blondýna je zděšená??? Kdybyste napsali, je blbá až na půdu mrakodrapu to by byla 100%ní pravda!! Rozumu tahle stará škatule pobrala hóóóódně málo!! Začít si s takovým cucákem to může jen pablb!! Chtěla si ho udržet, tak se nechala zbouchnout a teď se diví, když on řekne, že vztah nemá cenu??? Myslela si snad, že si pak před ní sedne na zadek a bude se před ní plazit?? Jasně, že nebude, dělá jen to na co má věk!! Nějaká odpovědnost za dítě to je mu v jeho věku cizí!! A mám pocit, že za to, že řekl pravdu, se mu bude tahle stará rašple pěkně mstít!!
panebože, tý babě je 37.. i když je blondýna, tak by snad mohla mít rozum.. já mít tohle doma, tak to denně tluču místo oběda a že jsou tělesný tresty u nás zakázaný by mě fakt nezajímalo