Momentálně je nejznámější tchyní v Česku. Jenže dříve, než začala kázat v cizích domácnostech, měla Monika Štiková (43) zamést před prahem domácnosti své dcery Ornelly (22) a zeťáka Josefa Kokty (58)! Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
myslíš ty fotky z večírku kdy jsi byla opilá a udělalo se ti silně nevolno a přesto jsme prožili nezapomenutelné chvíle?
Fotil tě Karel kterému jsem se chtěl pochlubit tvou překrásnou a léty dřiny ve fitku zpevněnou postavičkou
Ano jsi pevná jako skála a takový bývám i já když tě vidím nahou Má nádherná, překrásná, nejchytřejší, vtipná...
Proč to neříct, mně se Monika v pořadu tchýně líbila. Její komunikace byla v pohodě a na rodině bylo vidět, že ji berou a váží si jejího přístupu . Tento projekt je hodně náročný na vzájemnou komunikaci, je vhodné si uvědomit si, že jsou to spontánní projevy v dané situaci. Není rozepsaný scénář slovo od slova jako ve filmu, v divadle. Je těžké pro některé jedince pochopit, že někde žijí rodiny, které mají k radosti a k pocitu spokojené rodiny daleko. Bylo na všech čtyřech synech vidět, jak jim společné chvíle chybí a naopak, jak si užívali společný den v aquaparku, společný oběd, který pomohli připravit . Někteří z Vás tady na diskuzi útočí na Moniku, pozor, nikdo nejsme perfektní. Dobře, Monika měla nebo má také nějaký problém, ale svoji roli v pořadu zvládla . Je pravda, že mi tam chyběla matka dětí, to ve slovenské prezentaci byli oba rodiče při natáčení.
ellenic
tvůj koment jsem samozřejmě četla.Nne, nedívám se na takový věci, ale aspoň vím o čem to bylo a jak to kdo vidí.
Není snad nic útočnýho na tom vyzvat někoho aby podal zprávu ( report ).Sorry ,mám z toho fakt srandu, omlouvám se ti .
Jo a korpulentní mrňavá ženská by neměla mít šaty až ke krku a taky by měla mít na ramenech průramky, protože jinak má ramena a bicepsy jak převlečenej Rytmus
stara bello , natahni na sebe zasteru a bez umej nadobi , za chvili prijde tvuj tonda a uvidi to nadobi co tam lezi od nedele ....ty ses takova teeeeezka pavlac
***-bello-vepřo
co tady zase meleš ty ubohý osamělý tvore ?
Tak ty by si chtěla raport ? To už není jako za starých časů když si hulila estébáky a psala raporty na lidi z ulice