Za všech okolností zdrženlivý, vždy dobře naložený a usměvavý moderátor nečekaně promluvil o slavici s ďáblem v těle, samotné Lucii Bílé (49). A na přetřes přišla její komplikovaná povaha, pro kterou se zpěvačka neváhá pustit do křížku ani s nejlepší kamarádkou. Co o ní nejlépe placený český "spíkr" řekl?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Na té fotce z profilu je vidět, že už je notně přešlá mrazem. Už to bude jen horší. Marně pátrám v paměti, jaký synonym by se hodil na paličatost. V jejím případě je to ještě horší než paličatost. O takových se mluví - zabít je málo. Věřím, že si to Lucinka užije. Jinak jsem s gustem zaznamenal, že Eben je nejlépe placený "spíkr". Že by to už nebyl Mareš? Neuvěřitelné!
Pořád ji to sluší i když ji táhne na 50. Bohužel ta její komplikovaná povaha ji zřejmě dělá problémy v soukromém životě. Přála jsem ji ještě alespoň jedno dítě, po kterém toužila, ale holt ji nebylo přáno. Chlapů na to měla dost a přesto se nedařilo.
Já si nemyslím,že by byla komplikovaná povaha,je prostě dominantní a soběstačná a muži takové ženy neumí překonat,chtěli by doma uklízečku,hospodyňku,milenku,aby byla krásná a dělala muži garde...pokud se tak nekoná a je žena jakoby výše jako muž tak to nejsou schopni vydržet a odcházejí....je talentovaná,hezká a samostatná,chlap nepotřebuje,co týká ekonomické existence....
chytrej chlap většinou hledá chytrou ženskou.A chytrá ženská si samozřejmě buduje pracovní kariéru.Dohromady pak tihle vydělají tolik, že si mohou pořídit onu hospodyňku .
teriyaki,jsem seniorka a vůbec mi to nevadí,naopak jsem ˇšťastná a spokojená,to si pis..nikoho tady nenapadám,naopak zlostná a nenávistná jsi ty samotná...nedělám ti nic jiného než co tady děláš ty sama
Smůla zase vedle hloupa stara oxallis ja senior ještě dlouho nebudu ale az ten čas přijde rozhodne se nebudu za svuj vek stydět jako ty a lhat to delaji jenom ubožáci tvého typu babo
jsi jiná sociální skupina .V tvé skupině dělají žeský chlapům hospodyně + služky.
Si ale předstv, ty naše kopretino bulváru, že jsou i skupiny, kde si muž pro sebe ženu šetří a hejčká.
Pokud vím, jsi vdova v důchodu.Tebe to už nečeká
Lucie Bílá je kontroverzní osoba. Z jedné stránky působí velmi citlivě, křehce a plaše. Z druhé nekompromisně, nelítostně a bezohledně. Když dělala porotkyni tak jsem to takto vnímala v jejích projevech. Myslím si, že proto ztratila na popularitě. S Markem Ebenem plně souhlasím. Jen doufám, že se na něj Lucie za tento názor nevrhne.
Souhlas, Marek Eben zřejmě ví o čem mluví. Nakonec toto říká i její syn Filip, že to s ní žádný chlap nemá lehké. Je to komplikovaná povaha, celá Lucinka.