Nejdříve přišla loni na podzim krutá diagnóza a pár týdnů před vánočními svátky radikální chirurgický zákrok - v tu chvíli se oči veřejnosti upřely na hvězdný pár českého hereckého nebe Libuši Šafránkovou (61) a Josefa Abrháma (75). Diagnóza zhoubného plicního tumoru citlivě zasáhla rodinu herců i jejich přátele a fanoušky.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jednou jsi celebrita, tak patříš bulváru. V každé denní i noční době. Fotky, kde pečlivě vystajlovaná celebrita pózuje pro fotografy mně nezajímají. Naopak, já vyžaduji fotky, kde celebrita leze ze záchodu a vytahuje si kalhoty. A to jsem ještě moc mírnej.
vousy a la strniště nosí a schválně se takto holí, z mého pohledu je to divná móda a hnusná. No jinak? holt už je postarší , vstával , má župan a rozcuchaný vlasy.Zuby snad má vyčištěný, tak o co jde? Moc Šafránkové přeju, aby to dopadlo dobře.
Chybí další fotky, jsou v Sedmičce, vynáší odpad. já se taky nestrojím když jdu s odpadem. Proč by nemohl vyjít v županu a střapatý??? všelijakých "sraček" na obličej a účesů a kostýmů si užil v divadle. Vyběhl jen tak "Free"