Gottová už toho měla plné zuby: Po urážkách a kritice učinila zásadní rozhodnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 14. července 2025

Svátek slaví Karolína, zítra Jindřich

Gottová už toho měla plné zuby: Po urážkách a kritice učinila zásadní rozhodnutí!

Manželka Karla Gotta (70) Ivana (39) je v posledních týdnech snad ve všech médiích. Pokud se zrovna neřeší její muzikálový výkon, tak se píše o jejích moderátorských schopnostech a neposlední řadě, o její nové roli manažerky. A ona už toho má dost.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jity
01. 05. 2015 09:16

kuberpidy a to není talent? To každá také neumí.
sheila16 bože ty máš, ale starosti, že Ivana bude bohatou vdovou. Já bych s ní nemělnila ani na hodinu, vždycky je něco něčím vykoupené a proto nikomu raději nezáviďme není to zdravé.

marcela47
30. 04. 2015 22:27

Mandat - ty musíš být opravdový kritik osob, kteří jsou daleko asi chytřejší, inteligentnější a mají na rozdíl od tebe všech pět pohromadě. Gottová je velmi krásná a inteligentní ženská, Gott nebyl žádné pako, aby si nějakou "nánu " zvolil za svou ženu. Její vystupování na PRIMĚ i na veřejnosti, ale daleko přirozenější jako Nergešové, která ještě ani jednou bez koktání a přebreptu neřekla žádmou zprávu. To ti nevadí? Gottová vždy řádně pracovala a dokázala se sama o sebe postarat. N ikdy nebyla na Gottovi závislá. A to mi věř. Ale lidská závist je lidská závist a ještě, když je ženská krásná a inteligetní. Vím přesně jáká bude tvá reakce. Źe jsem zrovna taká p...a jako Gottová.

mandat
01. 05. 2015 11:28

Gottova i pres vsechny jeji plasticke operace je nehezka,ale za to nemuze. Je plna negativni energie,je nesymapticka.Lidi ji nesnasi.Nic neumi a cpe se vsude,pouziva protekce a to si pokazila do konce zivota.Uz se z toho nevyhrabe.

mandat
01. 05. 2015 11:30

Kdyby nebyla na Mistrovi zavisla,tak by si napriklad nechala sve prijmeni.Diky jmenu Gottova se nacpe,kam chce,ale i tak nema uspech.To stejne je s jejima zkumavkovyma detickama.Ani se o ne nestara,jen je cvici jak opice na ruzne akce.

delphina
30. 04. 2015 20:34

Pratele,roku na srdce,vy si opravdu myslite,ze negativni reakce na pani Gottovou vyvolava zavist? Myslim,ze drtiva vetsina diskutujicich v zivote poznala,ze vzdycky je neco za neco a neni treba zavidet....Pokud mne pamet neklame,pokud byla pouze manzelka Mistra a nemela potrebu prorazit v show biznisu,nikdo ji nijak zvlast nekritizoval.Jeji manzelstvi a deti,to je jejich soukroma vec,ale ona se rozhodla nest kuzi na trh a ja si opravdu myslim,ze ji lide kritizuji proto,ze se jim docela obycejne nelibi.....a uprimne verim tomu,ze s takovou odmitavou reakci nepocitala ani ona ani jeji muz.Protoze jeji jmeno ji oteviralo bez velke namahy dvere vsude a s kritikou se nesetkala.....dal to komentovat uz nebudu.

mandat
30. 04. 2015 20:42

Presne tak.

boudyyyy
30. 04. 2015 23:51

právě proto že je to p Gottová tolik kritiky jmenovat se Nováková je to jiném

brunos
30. 04. 2015 20:20

Má toho plný zuby ale v hlavě pořád prázdno.

kafickomlicko
30. 04. 2015 20:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

subrosa1976
30. 04. 2015 20:17

To, že se mi Gottová nelíbí, myslím především svým vystupováním, zpěvem a moderováním je čistě můj názor. Zda má nikdo jiný, vůbec mu to neberu, nemůžeme mít všichni stejný názor. Přesto komentáře typu, že jí někdo něco závidí, mi připadají primitivní a hloupé. To je už takové typické české klišé...nelíbí se Ti, tak určitě závidíš!!! Fakt upřímně nezávidím!! Není co!! Naopak obdivuji úspěšné a talentované lidi ať už z oblasti medicíny, vědy, nebo hudby - líbí se mi Lucie Bílá, líbí se mi Madonna. A také jim nic nezávidím. Jestli se mi zeptáte zda se mi líbí Gott - ANO líbí se mi moc. Ale Gottová prostě ne!!! Navíc je namyšlená a myslí si, že kam vleze, že z ní všichni spadnou na ***!! A to se spletla!!! A nepleťe sem její děti a babičku a dědečka, to přeci nehodnotím!!

mandat
30. 04. 2015 20:44

-lidi si v CR jeste nezvykli na to, ze kazudy muze sdelit svcuj nazor.Kdyz se objevi kritika,tak se hned ozyvaji burani a vykrikuji, ze zavidime. Nic jineho nemaji v hlave chudaci.

antonuis.j
30. 04. 2015 22:21

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bella.
30. 04. 2015 23:05

tihle jedinci mají většinou se závistí osobní problém a projektují se tedy do jiných.

boudyyyy
30. 04. 2015 23:54

hlavně je projektují anonymně to jim jde nejlíp

mord
01. 05. 2015 09:47

Drbno belladono nehraj si tady na psychologa na to opravdu nemáš ti kteří tady pomlouvají zname osobnosti a říkají tomu "nazor" jsou ve velke většině hlupáci motivovani zavisti . Možná ne ty, protoze ty se ukajis prázdnými zvanenim, ale oxallis je jasný priklad každý 2 prispevek je o penězích druhých

bella.
01. 05. 2015 14:33

mord
jediný kdo zneužívá slova závist jsi ty tady.
A peníze tady předhazuješ taky furt.
A to je zvláštní.
O tom, že se projektuješ do jiných ,proč a dle čeho já uzuzuju vysvětlovat nebudu.Prostě to tak je.Nic na tom nezměníš.

mekanikk
03. 05. 2015 09:17

BLBADONA

mekanikk
03. 05. 2015 09:16

BLBADONA

lambrika
30. 04. 2015 19:07

teď může plně uplatnit to vysokoškolské vzdělání

setroseuros
30. 04. 2015 17:16

Mne se Ivana libila! A rozhodne vic nez ta preafektovana Nergesova, nebo Bocanova. lidem vsak vadi, ze je Gottova manzelka a proto do ni porad rypou: I kdyby mel za manzelku panenku Marii porad by nektery rypali i do ni! Ivana byla prirozena , takova normalni. avsak v roli te zmachlene prostytutky se mi nelibi! Reziser a vitaziste to s jejim mackeupem dost prohnali ! Drzim ji palce, at se ji dari a at zloba lidi k jeji osobe a rodine brzy pomyne!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.