Velmi těžkou chvíli dnes prožily všechny holky Stanislava Grosse (†45). Přestože obřad pro rodinu začínal až v 11 hodin dopoledne, dorazily o půl hodiny dříve. Bílé terénní auto je zavezlo až před vchod…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tady jde o to,že by se o nich nemělo psát..ani když jsou na pohřbu,ani když hrají v muzikálu..o nich to není o talentu,jen o jisté drzosti a nezměrném sebevědomí..zkrátka se mi to nelíbí,že se z nich dělá něco víc..
Z Grossových dcer by se neměly dělat celebrity jako z jiných dětí známých osobností..už teď se z toho zbláznily a považující se za muzikálové stars..a všichni asi víme,jak končí dětské hvězdy..ve 30 letech na drogách a pak je potká předčasná smrt..
12 dní před smrtí otce..http://www.super.cz/342094-grossova-starsi-dcera-denisa-prestala-kvuli-kariere-chodit-do-skoly-uci-se-sama-doma.html Vysmátá jakoby nic..
Včera dávali v sedmičce na barrandowě 11 let staré záběry Grosse s rodinou a zaujalo mě jak tam byli děti nevychované..u ročního až dvouletého dítěte by se to dalo pochopit,ale ale řvala tam i asi sedmiletá dcera Grosse,přestože je natáčeli..takže se obávám,že dobře vychované asi nejsou..sebejisté ař příliš a od dětství neměly mantinely..
Jelikož na pohřbu by se nikdo neměl snažit ohromovat značkama Viz fotogalerie..je to nevkus..i Františka Čížková už si toho dříve všimla,že dcera Grosse už dřív nosila k jejímu věku nevhodné kabelky,aby dávala na odiv prachy,což bylo u nezletilé dívky nevkusné a nevhodné..otec jim možná chybí,ale už roky jezdily na dovolené bez něj a v poslední době při vší úctě se vzhledem k situaci veselily až příliš..jedna jeho dcera poskytla týden před jeho smrtí rozhovor a nevypadala moc zhrouceně z vážného stavu svého otce,naopak..ta starší..ta mladší zas byla týden před jeho smrtí v tv show..na můj vkus zvláštní chování..nejsou zas tak malé..jedné bude 13 a jedné letos 18 let..
Bože můj to vás ta pos... značková kabelka tak zajímá? Holt holka jinou než značkovou nemá, naše holka kabelky nenosí, protože studuje a na zábavy nosí jen obyčejnou tašku, protože by ji tam někdo okradl. Přesto mi to vůbec nevadí, že nemá značkovou kabelku, zase má otce a milující rodinu. Grossová mladá ztratila mnohem více, ale to vy asi neuznáte.
Mě irituje to,že si obě hrají na herečky a zpěvačky..přitom jsou bez talentu - a to objektivně,jen nemají stud a soudnost..poslední roky už stejně jezdily na dovolené bez otce a žily si svůj život bez něj,tak to tak nepocítí..mají svoje rozjeté kariéry Jedna hraje v 5ti muzikálech současně,druhá má individuální plán,aby nemusela chodit do školy a mohla jen dělat umění
Je to jen jejich věc a bez talentu zas tak být nemůžou ta mladší zpívala u Krause a bez talentu to rozhodně nebylo. Holt tomu rozumíte lépe než nějaký JUDr. F. Janeček a další, kteří o tom rozhodují. To jejich dětství nebude tak růžové jak vypadá muzikály, škola a kde je nějaké volno na hraní s dětmi, nebo na školní výlety atd. co mají jiné děti. To, že na děti rodiče neplatí alimenty a ty děti jsou chudáci máte pravdu, ale za to oni nemohou. Vůbec jim nezávidím vždycky je něco za něco, nic neni zadarmo.
Teď jde o to, jestli ty podle vás lepší děvčata o nějakou roli vůbec stojí. Už vidím jak tam někdo vozí dívku z Horní Dolní 100km na muzikály 5x týdně.
Normální děti nemají tak zuřivou potřebu se ukazovat před lidmi v muzikálu,jelikož jejich sebejistota není nekonečná jako tomu je u většiny protekčních dětí našich známých osobností..