Amyotrofická laterární skleróza. Tvrdý rozsudek nad životem bývalého předsedy vlády Stanislava Grosse (45). Z člověka, který zažil opojení mocí a nenadálé pohádkové zbohatnutí za podezřelých okolností, se během jednoho roka stal politováníhodný jedinec, jehož dny se rychle krátí. Tělo je bezvládné, nemoc zasáhla i centrum řeči a bývalý politik očekává svůj konec na modlitbách...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
prazska informacni sluzba jiz pripravuje novou trasu pro turisty, na tema - kristalove cisty standa, ze ani kristal kristalove cistejsi byt nemuze a jeho mauzoleum.
pozn.pod carou - doufejme, ze se stanik balzamovacum nerozpadne, jako gottwald. rodinka z neceho musi zit!
vzkaz pro korytare - dejte si bacha, standa dostal ranu od lopatky boziho mlynu do prave ruky, kterou si nahrabal. vzhledem k tomu, ze udajne, vse bylo kristalove ciste, osud to videl jinak a vybral si vyssi dan, nez jednu pazouru.
ale proc neee? stredovek jiz nemame a zlodejum se udy nesekaji, a proto nekdo musi zakrocit, kdyz nase soudni a policejni masinerie protezuje pouze prachace, a o vysi trestu rozhoduje velikost nacpanych igelitek,ci bonusovy program pro rodinne prislusniky, ale i teple mistecko s reklamnim sloganem: zajisteni ve stari pro tri generace.
Nejpříšernější umírání je pomalu se udusit.Jemu určitě udělají tracheostomii a umělou plicní ventilaci a on pak naprosto ochrnutý a komunikující pouze očima bude vegetovat.A tak může zůstat i několik let.
To je strašlivý, je mi ho moc líto.Tím, že přestoupil na víru se ani sám včas zabít nemůže , i když co je to včas?Každý den života je drahocenný.
Nemoc se nemá přát nikomu, ani zlodějům, těm přeju, aby je zasáhla světská spravedlnost a museli vrátit všechno co nakradli, ale to jenom sen,v našem státě jsou zloději hájení,zrovna jao vrazi a ještě jedno etnikum.Gross si vybírá svůj trest na zemi, ale je to dost krutý, je mi ho líto.Jo a jsem ateista