Začalo to loni, když moderátor České televize Václav Moravec (40) obvinil Miloše Zemana (70) ve svém pořadu ze lži. V souvislosti se služebním zákonem prohlásil, že měl Zeman sám v minulosti, ještě jako předseda vlády, politické náměstky.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nabízíme 100% důvěrné služby, abychom uspokojili všechny vaše finanční potřeby. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky s úrokovou sazbou 2 % a dobou splácení 12 až 360 měsíců. Odešlete svou žádost a obdržíte okamžitou odpověď. Částka mezi 50 000 Kč a 500 000 000 Kč. Obdržíte jej maximálně do 24 hodin. E-mail: prochazkaludvik@gmail.com
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete prostředky na bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napiš mi email: michalcastula45@gmail.com
Dobrý den, naléhavě sháníte půjčku. Nabízíme rychlé, velmi spolehlivé půjčky za rozumnou sazbu. Naše podmínky jsou velmi jednoduché a bez protokolu 100% garantované. E-mailem: stanislavsikal720@gmail.com
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete mít prostředky na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní finance s výhodnými podmínkami. Napište mi na email: Miroslavgurovic10@gmail.com nebo WHATSAPP +420775022702
svou velmi výhodnou nabídku půjčky s úrokovou sazbou 2%. Úvěry se pohybují od 2 000 000 do 90 000 000 Kč. Doba půjčky začíná od 3 do 300 měsíců. Z bezpečnostních důvodů potřebuje můj bankovní manažer legalizovanou úvěrovou smlouvu, takže 10 minut po podpisu úvěrové smlouvy bude váš účet úspěšně připsán na váš účet. Pokud máte zájem o dobrou půjčku, kontaktujte mě prosím: Katarzyna.kaykoloanfirm@gmail.com
svou velmi výhodnou nabídku půjčky s úrokovou sazbou 2%. Úvěry se pohybují od 2 000 000 do 90 000 000 Kč. Doba půjčky začíná od 3 do 300 měsíců. Z bezpečnostních důvodů potřebuje můj bankovní manažer legalizovanou úvěrovou smlouvu, takže 10 minut po podpisu úvěrové smlouvy bude váš účet úspěšně připsán na váš účet. Pokud máte zájem o dobrou půjčku, kontaktujte mě prosím: Katarzyna.kaykoloanfirm@gmail.com