Tenhle hafík není jen tak pro každého – s 80 kily je totiž největším pitbullem světa! A co víc, vzhledem k tomu, že je mu teprve 17 měsíců, pořád roste!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pes je šelma a nikdo neví, kdy mu v přešlechtěné palici cvakne.Velká plemena chovat není žádná sranda, do jezevčíka v nejhorším kopnete, velkej pes vás zabije.
Každý, kdo měl a má psa ví své ( zejména o chovatelích bojových plemen, jejichž psi zásadně lítají v parku bez košíku a vodítka a leckdy ohrožují malé psy - o lidech ani nemluvě.Výchova je jedna věc pudy a genetika druhá.Jen zodpovědný majitel psa to řekne nahlas, jako třeba abvyda ude
bum-bac-bum
Od dětství byli nás doma psi a milovali jsme je láskou obrovskou a oni nás.A právě proto na tom , co jsem řekla nezměním vůbec nic.
Ty mi vysvětli, co myslíš správnou vazbou na pána a já ti vysvětlím co pes dokáže když mu rupne v bedně a vazba na pána jde do háje
Až tak pravda to není že záleží na výchově.... my máme plemeno moskevský strážný pes.... je obrovský... když mi dá tlapy na ramena tak je o hlavu vyšší než já a to mám 170 cm....
Do devíti měsíců byl roztomile hravé stěně.... po 9 měsíci začal strážit dům a každého cizího malém roztrhal.... nikdo cizí se k němu nesmí přiblížit.. přitom předtím jsme s nim chodili mezi lidi...a po devátém měsíci nastal zlom v jeho chování a zná pouze nás a barak a nic jineho neuznává... ani výcvik nepomohl.... veterinář ho musi očkovat jediné přes plot a to ho musíme dva držet... jinak by ho zabil...
je to zvláštní plemeno.... vyslechtene z bojových plemen... a má zakodovane strážit ...nic jineho...
abvydavatelstvi
díky za názor, lidi si pletou psy s dětmi .Moskevského strážného psa vodí jeden pán kousek od nás.Ten pes je nádhernej, ale nikdo se nepřiblíží.