Všichni muslimové nejsou teroristy a hrdlořezy. O tom se snažili v televizní debatě na Primě přesvědčit diváky šéfové dvou největších islámských organizací v Česku.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
A proč tenkrát poliši udělali zátah v mešitě ? Vždyt´ jsou přece "naši muslimové" tak mírumilovní. Já jim nemohu věřit. Když ten černý minule řekl, že by zde chtěl zavést šaríju, tak každý člověk by měl být ve střehu.
já taky nejsem Charlie , ale říkej to francouzské firmě, co nás do toho bez nás o nás zatáhla.
A kdo myslíš řekne z ČR vlády, koukejte to sundat?!
Nikdo, přesně tak jako kdysi připodělaná vláda ve Francii a v Anglii a nechala to takhle přerůst.
Jela jsem v tram a rozuřilo mě, proč nás Francie tahá do jejich boje.Všude jsou bliboardy.Jak to že se neptali městských částí na souhlas?Co si vůbec dovolují v cizí zemi?
Je suis Charlie, hlásá 270 plakátů v Praze. Vyvěsila je francouzská firma JCDecaux, která obhospodařuje reklamní plochy na zastávkách, vitrínách i sloupech v hlavním městě. Chce tím vyjádřit solidaritu s Francií. (N) (N) (N)
a jak už jsem jednou tady řekla, Francii to přerostlo přes hlavu, tak pracuje na tom:
Evropo postarej se, budou brzy i u vás, prozatím jim dáme najevo, že stojíte za redakcí, která si pustila hubu na špacír
Tak jeste jednou,at lidi vedi,kdyz s tim nedate pokoj : Tak to je,kdyz si miliardovej muslimskej svet nedokaze poradit s par desitkama tisic islamskejch radikalu a Evropsky media z toho udelaji vlnu nenavisti a strachu ostatnich lidi...........jak jednoduchy je rozpoutat valku,ze ano?Vidim to jako cilenej utok na Evropu nekym kdo potrebuje valku na cizim uzemi aby z toho mel,aby si pomohl financne na nasich zivotech a nasi bide,vidim to na praci nejakyho "prizivnika" kterej se prizivuje na celym okolnim svete!!! A my mu to sezereme aby se on mel dobre a my umirali a prezivsi platili "pujcky" za obnovu do dalsi valky?? Muslimsky uprchliky nam sem nekdo cpe naprosto zamerne,vi ze se dve odlisny kultury tezko snesou i kdyby mely obe zajem,takovy je zakonite multikulti ktery muze existovat jen v policejnim state,maji kam jit u sebe doma,mezi svejma.Takova je pravda vazeni,tak co,nechate se nachytat??!Nebo s tim neco udelame? Inu,dokud budeme slyset na penize kterejma nam vladne jen par lidi z celyho sveta,bez moudrosti,nic se nezmeni........budme tedy moudri,naucme se to,a posleme je do riti!Rozdel a panuj,kdyz se dva blby perou,treti z toho ma uzitek.V Rusku to prizivnikovi zatim s Ukrajinou nevyslo,naopak EU prastene zada dalsi sankce,ale Evropska komise uz u Ruska zebra,zatimco USA kaze vodu,ale pije vino,kde to jsme? Tak se vyrobi a vyzdvihne problem s Islamem.A porad jim to zereme.............kdy nas napadne rict : Dost?
Ano hadaja,nic vic,nic min,kam jdu,tam se musim prizpusobit,je to naprosto normalni,a kdyz uz ne prizpusobit,nesmim tim "ockovat" spolecnost hostitele! Spadla klec.
chcete-li tu s námi žít, respektujte naše pravidla a zákony. Svoje práva jako šaría apod. si nechte ve své zemi. A nelíbí se vám to? Běžte domů nikdo vás sem nezval !!!