Registrace | Zapomenuté heslo
Žhavé drby
sobota 24. května 2025
Svátek slaví Jana, zítra Viola
Diskuse
meku meku to je jak se říká,!zloděj,chyťte zloděje,ty o někom říkáš,že je debil a přitom na čele máš nápis "jsem větší debil než jsem si myslel
ar-to bych se musel jmenovat ararat
ty žádný názor nemáš. Jenom napadáš ty, kteří jsou známí, protože jim závidíš. to je všechno. A "intoška" na diskuzi AHA to je opravdová perla
zmord-švihej na stavbu houstne ti malta lopato
hlupák
Zklamal jsi me. Už ani nebavis. Meleš pořád to samé. Myslel jsem že máš na vic. nemáš
MORD pro tebe stačí 3 věty holý a pořád dokola ty samý. Tomu se říká akce x reakce . Zbytek by byl plejtvání
To ano intosko z AHA a ted nějaký ten tvůj prostoduchy blabol
beladono boženo,ale ty nejsi na tom líp,pokud chceš někoho za něco kritizovat tak by jsi měla být lepší,a nejsi,běž se třeba utopit
ararat akce x reakce
ar nemůžu se jen tak utopit, závodně jsem plavala , kdybys věčně neřvala na lidi a četla pořádně, tak bys to věděla
já vím určitě jsi byla presidentova žena a lítáš do kosmu,jo já ti to věřím neboj,ale dobrý plavec se může utopit..hahahaha
ararat dobrý, skutečně dobrý plavec ví, co voda dokáže! Proto dobrý plavec nikdy neriskuje!
no ale nepřeš že i dobrý plavec může plavat břichem nahoru
zmord-taky tak taky tak
Tak taky tak? a to je všechno co z tebe vypadne?
mord Já perla ? Ó díky - ale já to vím i bez tebe .. haha
pí...čamrdo,už se opakuješ,nemáš tam něco nového na skladě...jsi TRAPNÁ..PÍ...ČAMRDO
pí...čamrdo a ty vždy píšeš k tématu viz: paterčata a ty nikoho neurážíš ani nenapadáš?...tak jsi na tom tedy hodně blbě