Pro někoho spisovatelka bestsellerů, pro jiného absolutního literárního braku. Barbara Nesvadbová (40)je čtenou autorkou, ale její úspěch na pracovním poli je draze vykoupen smutkem v osobním životě.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ježíšikriste, nebyls označen jako intelektuál,
( ntelektuál fakt nejsi!), bylo ti sděleno, že si na něj usilovně tady i na svém blogu h r a j e š nevědouc co to obnáší.Mně bohatě stačí tvoje plácaniny na tvém blogu
Nech toho, nemá to cenu
Můj blog má cenu 700 až 900 návštěv za týden. Píšu ho už 7 let a začátky byly velice skrovné, ale návštěvnost postupně narůstá. Na to, že nemám za ***í nějaké noviny je to docela dobrý. A zavazující. Názorem nějaké krávy se nenechám odradit.
ivo odpusť ji to že je kráva,ona vlastně za to nemůže narodila se pod lávkou a tam i zůstane,nikdy se ji nepodaří vylézt nahoru...ona je vlastně takový boroček
protekční nesvadbová cpe šerednou dcerku stále do popředí, atˇsi nestěžuje, střídá mužský jak to jde, na každém chce vydělat, píše kraviny, publikuje jen proto,že je nesvadbová, a bibianu si pořídila s březinou, když ten měl jinou partnerku těhotnou a ona se o ní povýšeně vyjadřovala jako o pipině, tak ať tato blbka uvědomí, že už začne za svý svi.ňárny také platit !
Nevím o jejích partnerech a podobně a je mi to fuk. ale je fakt, že její díla jsou děs a běs. Moje partnerka si s kolegyněmi půjčují knížky a jednou přinesla i něco od Nesvadbové a odložila to, byla znechucená, že každá knížka od ní je jedna jak druhá a všecky jak kolovrátek a stejně trapné. Jelikož taky hodně čtu, zkusil jsem ty romány" zkouknout a fakt to je jak přes kopírák a bez hlavy a paty, ona psát neumí, ale vůbec.