Navždy poznamenaný Artur: Rychtář mu způsobil těžký otřes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Navždy poznamenaný Artur: Rychtář mu způsobil těžký otřes!

To, jaký je ve skutečnosti vztah Artura Štaidla (18) a vdovce po jeho mamince Josefa Rychtáře (56), se ukázalo během rafinovaně zinscenovaného setkání koncem září. V rámci údajného pokusu o vloupání do uhříněvské vily Ivety Bartošové (†48) se Rychtář před kamerami a fotografy rozplakal a dojemně začal objímat Artura, jenž se otřásal odporem a pokoušel se z objetí říčanského démona vymanit. A k antipatiím k bývalému strýčkovi má totiž opravdu důvod...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

erene
03. 01. 2015 19:29

U Ivety je taky zásadní,že se neproslavila až jako dospělá kdyby to lépe snášela..objevila se už jako náctiletá,ve věku,kdy to nemohla zvládnout..

erene
03. 01. 2015 19:26

Iveta měla poruchu osobnosti a kdyby měla celý život vhodnou léčbu a nebrala si víc léků než měla,nemuselo se to nikdy stát..a samozřejmě by se to nikdy nestalo,kdyby se neproslavila..ne každý to zvládne když se proslaví..proto tolik slavných umírá předčasně na předávkování a podobně..u Ivety je to zvlášť dobře vidět,protože měla dvojče..údajně jednovaječné,i když nevypadaly zcela stejně..někdy spáchají sebevraždu obě dvoj­čata­..kaž­dopád­ně její sestra nikdy neměla problémy co měla Iveta,právě protože nebyla tak slavná..přesto si myslím,že úplně psychicky v pořádku taky nebude..nejdřív byla ta druhá Iveta..ani nevěděli,že se má narodit..nakonec byla ta druhá sestra Ivety..u dvojčat je to tak,že buď jsou pořád spolu nebo jdou úplně od sebe..je zničila vzájemná rivalita,nemohly vystupovat spolu jako jiná dvojčata..a zároveň nemohly ani zpívat každá zvlášť..tak radši jedna utekla..

erene
03. 01. 2015 19:16

Celý život skutečně nepila..začla pít před 15 lety při odchodu od Štaidla..léky brala ovšem už předtím na psychiku..jenže ženy alkohol ničí dvakrát rychleji než muže..čili chlap na jejím místě by se zničil třeba za 30 let pití,ona už za 15..je to dokázáno..nicméně i tak se většina alkoholiků mužů většinou upije před svými 60.narozeninami..

ararat
05. 01. 2015 10:21

erne máte v tom celkem malý přehled,I.B. byla vždy psych.labilní už když tehdy přišla o Sepéšiho,měla problémy a v rodině byl její tatínek alkoholik,měla tu smůlu ve své povaze,že chtěla pomoci a vysílala signály,ale když se už našel někdo kdo ji chce opravdu pomoci,tak to razantně odmítla a to byla pak v jednom kruhu,ze kterého se ji nepodařilo vymanit a měla smůlu na Rychtáře,který ji tam nepřímo pomohl a k tragédii už byl jenom kousek.Primitivní Rychtář ji posunul k té to razantní samovraždě.Už je soudit co by bylo,kdyby bylo,po bitvě je každý generál a dobře se soudí cizí lidé ale své vlastní problémy někdy neumíme vyřešit.

erene
03. 01. 2015 14:05

Iveta vyhladověla od svatby asi 20 kilo..kdyby neskočila pod vlak tak za chvíli umřela hlady,jelikož po těch lécích měla zničené trávení a už nemohla jíst..že hubne bylo vidět už v listopadu 2013..pak to v lednu svedli na zubní operaci,že nemůže jíst..jenže přestala jíst už v říjnu dávno před operací..

goldsteinicik
03. 01. 2015 15:39

Kdyby nelehla na koleje, zemřela by hlady, kdyby nezemřela hlady, uchlastala a ufetovala by se k smrti...Léčit se NIKDY nechtěla...každý soudný člověk si musí být vědom, že když denně zapíjí hrsti léků kořalkou škodí si. Vypadala jako klasický alkoholik, odulá, nafouklé břicho, špatná pleť a vlasy. Nedbala na sebe, byla mastná a špinavá, močila do postele...Takhle nevypadáš za 2-3roky pití, tak to nesvádějte všechno na Rychtáře. Její otec byl notorik musela si být vědoma dědičného zatížení a co dělala? Omlouvala sama sebe, sváděla všechno na druhé...

honzadv
03. 01. 2015 15:51

Jistě, ty její kecy o tatínkovi.. a jak na jeho hrobě (za přítomnosti bulváru) slibovala, že pít nebude... bla bla, samé kecy, jak to dělala lhářka vypočítavá celý život. Cíleně se zabíjela moře let, nejhorší kapkou pro mě je, že se vybodla na dítě kvůli chlastu, to je neomluvitelné a hrozné, byla to tak zlá ježibaba, až to dál nešlo. A vůbec jí není škoda. Proč by měl kdo litovat lenivou zlou prolhanou falešnou vyčůranou shnilou alkoholičku, která nedělala celá léta nic, jen se pomočená zlitá zfetovaná válela, sebevraždila, nestála o dítě ani mámu, vydírala všechny okolo a nechávala pro sebe jezdit co chvíli záchranku a policajty? Byla prostě spodina a nechutný špinavý póvl, který si sám vybral cestu a žil jak chtěl a zemřel jak žil. Žádná škoda. Ta je jen dobrých lidí, tohle ani nebyl člověk.

goldsteinicik
03. 01. 2015 16:33

Třeba Bílou taky nemusím, ALE ta zabezpečila sebe, syna, rodiče, bratra. Nikdy se za ně nestyděla ačkoliv jsou to obyčejní lidé, naopak hezky a s láskou o nich mluvila. To jsem od té vychlastané nány nikdy neslyšel, naopak se za ně styděla.
Na hrobě u otce notorika dělala opět srdceryvné scény, že už pít nebude, že to slibuje zemřelému otci, bla, bla...A jako vždy bulvár byl u toho...ke všemu je volala i na krchov k vyloženě privátní záležitosti což návštěva otce je.

honzadv
03. 01. 2015 16:47

Taky tak, ta je na rozdíl od I. pracovitá a maká na sobě celé roky. Nemocné mamince věnuje obrovskou péči, syna zabezpečila, v Otvovicích za svoje peníze zařizuje rekonostrukce a další desítky aktivit. Té si vážím už za tohle. IB byla pravý opak - samé já, já, jám jenom já, já nestíhám, hrozně moc pracuju, skvěle vychovávám syna, miluju syna, miluju maminku, včichni mě okrádají a zneužívají. jen já mám tak těžký osud, že by to nikdo neunesl, nikdo (to prohlásila v televizi, lhářka) a další lži, byla to jen prachobyčejná alkoholikča a tahala si bulvár až na WC. Nejhorší byla právě scéna u tatínkova hrobu, tím se ztrapnila opět na osmdesátouosmou, nána jedna. A děs bylo, jak všecko zvracela za prašule a "slávu" do bulváru, hlavně o své děloze a dalších orgánech, včetně bezzubé stařecké pusy, to byl hnus... a jak vykládala, že měla orgasmus až s milovaným Pomejem bla bla - cokoli vypustila z pusy, byla buď lež, nebo samé hnusy.

goldsteinicik
03. 01. 2015 16:54

A ta dlouhá řada těch předchozích milenců nic? Ani ten nadpozemsky vynikající Hanke(dle mpads)? Nebyla ta promiskuitní ožralka ve finále CHUDÁK frigidní? Nepila právě kvůli neukojenému pudu? Možná jeden z dalších důvodů proč tak holdovala pití

honzadv
03. 01. 2015 17:02

A za to nemůže, že jo, ona vlastně se sebevraždila a byla propitá bába kvůli marné touze a nevybitým sexuálním pudům - pořád někomu roztahovala za polívku a chlast a orgasmus chudince až skoro v padesáti předvedl milovaný choť Jiří Pomeje, načež se s tím musela všude pochlubit, a když odešel, už jí to neudělal nikdo.

goldsteinicik
03. 01. 2015 17:06

To víš pak chudinka porodila do záchodu malou Pomejovou a vztah to nevydržel...Někdo vidí v deliriu myšky někdo holčičky v záchodě.

honzadv
03. 01. 2015 17:13

Jo, ona viděla ve svých neustálých záchvatech delírií tremens mrtvé holčičky (ani to svoje ho*no vypitka nepoznala ). viděla ufouny, jak ji přivazují k topení a opakovaně násilní, viděla zabalená v alobalu zaměřovače-snipery z Marsu, viděla v delíriích zlé lidi, jak jí odnášejí skříně a peřiny a nádobí, viděla bubáky, jak jí mlátí do palice lampičkou a viděla, jak zvedli Marťané schody a zlomili jí jimi klíční kost, která se jí pak pět let hojila, z ramene jí lezly dráty... ta musela mít v těch nekončících delíriích děsivé můry. Se divím, že se nezasebevraždila už dávno, když za to nemohla, někdo jí holt naléval celý život kořalou přes její odpor.

goldsteinicik
03. 01. 2015 17:17


Ona ze sebe dělala neustále chudinku jen aby nemusela vystrčit zadek z pelechu a jen si nechat sloužit a NALÉVAT....

A vždycky se někdo našel kdo to dělal.

honzadv
03. 01. 2015 17:24

Jo, tak to bylo a díky její sdílnosti to věděl - chca necha - každý - její odulá alkoholická tla.. teda tvář léta "zdobila" vveškeré bulvární tisky a televizní programy

beladona
03. 01. 2015 22:34

honzadv

pamazuji se přesně, jak Karel Svoboda líčil, že zažila první orgasmus s ním a jak byla z toho vyjevená.
No nevím, teprve až s ním ... kolik jí bylo?
V každém případě s Pomeje kecala a Pomeje si možná s jejím odchodem oddechl.Bůhví s čím by otravovala jeho rodinu.A navíc - jsou věci, který se veřejně neříkaj

beladona
03. 01. 2015 22:27

honzadv

bavím se tou debadou, to je román a souhlas, ale s Bílou bych ji nesrovnávala.Bílé nastartoval sakra kariéru Kratochvíl , jinak by zůstala zapadlá rocková zpěvačka.
Vážit jen si ji za to, že zabezpečila sebe a syna tak za to si ji nikdo nikdo nemusí.To je běžné. ( o rodičích nic nevím)
V Otvovicích , vesnici kde nic tu nic, megalomansky postavila barák a ze kterého zákonitě utekl syn a postupně snad i ona.Fakt rozumná investice!
Bílá se svými srdíčky a lidičkami se tulila nejen jak k Havlovi, ale taky ke Klausovi / a pamatuju , jak se debilně pitvořila a obdivně vzhlížela k němu/ a nakonec i k Zemanovi.

tak nevím ... postřehla vůbec ta blbka, že jejich programy se diametrálně lišili /liší ?.Má vůbec nějaký světonázor ?

mpads
03. 01. 2015 16:45

honzadv A teď o té Karkulce. To co píšeš jsem, už někde četl. Nemáš kolovrat????

goldsteinicik
03. 01. 2015 16:48

To řekl/a ten pravý, sám/a meleš a meleš stejné kraviny stále dokola.
To jsi mě pobavil/a

honzadv
03. 01. 2015 16:59

Jo, já se tu válím smíchy, něco tak debilního a neznalého ani základy pravopisu, prostě neabsolvent pomocné školy.. jako je to mpads - fakt mě smíchy bolí břicho. Ono to nenapíše jedinou byť holou větu bez hrubic, je to těžce dementní, nemá to jak se chlubí rodinu ani děti ani práci... holt aspoň tu zvláštní školu to mělo dochodit, mohlo to uklízet na nádraží záchody, ale ani to to nedělá.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.