Josef Rychtář poukázal na šokující stav bohnické léčebny, kde se léčila jeho manželka Iveta a kde se momentálně nachází Martin Preiss. Zveřejnil proto fotky, které berou dech. Bohužel ne v tom dobrém slova smyslu...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
chcete od blazince luxus? najdete si soukromé zařízení, tohleto slouzí bláznum a taky to tak vypadá. jinak nechapu, proč aha zverejnilo takovou traparnu a jeste tomu dalo nápis - to si mohl rychtár odpustit. to si aha mohlo odpustit, rychtar to jen nabidl.
Opatrně s těmi blázny!!! Lidé mohou být duševně nemocní z mnoha důvodů. Šmahem smetete do jednoho pytle lidi, kteří si chtěli vzít život skrze rodinnou, životní a jinou tragédii. Jdou se léčit a chtějí se vyléčit.Alkoholici,kteří bez chlastu nevydrží mohou pobývat třeba v zámku a není jim to nic platné. Pokud vím,nikoho nikde nenutí násilím. P. Rychtář své ženě mohl zaplatit kliniku v zahraničí,ale on na své ženě parazitoval a nyní parazituje na její památce. Do Aha jsem psala. Divím se,že takovému nýmandovi dávají prostor!
tadel64:
Rychtář je hyena, že fotky nabídl a v AHA jsou stejné hyeny, že fotky otiskli.
Doufám, ře rodina Ivety podá jak na Rychtáře, tak na redakci AHA trestní oznámení.
Takové zrůdy by se měly likvidovat, ti nemají mezi lidma co dělat.
to tedy nevím z čeho by jí zaplatil soukromou kliniku a dokonce v zahraničí.Ze svého těžko, není boháč a z jejího taky těžko, na léčbu by mu nedala.
Umíš si vůbec představit kolik to stojí jen na den?
A výsledky?
Pokud vím, v Česku je na závisláky vynikající prim. Nešpor a pokud byla to ČR , která se jako první začala zabývat závislostmi na úrovni léčby.A právě u nás vzniklo zařízení pro závisláky a zřídil ho -. doc. Skála ( i když jen pro alkoholiky).A metoda léčby je stejná, jak v zahr., tak tady.Zařízení jsou propojená.
K.r.e.teni?Většinou nereaguji na hloupé vulgarizmy,ale nyní se musím zastat lidí,kterým je tu od vás nadáváno.Mně se zveřejnění fotek p. Bartošové nelíbí vůbec a právník Artura by měl zakročit.P. Bartošová je mrtvá a pozůstalí si nemusí nechat kálit na hlavu od p. Rychtáře ani od médií.Chtěla bych vás osobně upozornit,že byla,je a bude vždycky možnost léčit pacienta ve slušných podmínkách.Pokud se p. Rychtářovi nelíbilo prostředí,ve kterém jeho manželka byla,mohl jí zaplatit luxusní kliniku. Je mi na zvracení z tvrzení p. Rychtáře,že fotky zveřejnil skrze jiného pacienta. Myslím si,že se dopustil několika trestních činů a doufám,že bude brzo ve vězení.
Je to možné. Ale byli partneři, on její " zachránce " táhl do léčebny i syna zesnulé.Je mi líto toho mladého muže ( Artura ), je mi líto rodiny ,zejména maminky p. Bartošové.
tadel64
matky mi není líto vůbec, není proč.Zlámala nad ní přece dávno hůl.Artura si snad ani nebrala na prázdniny, aby jí trochu ulevila .
Artura ano, toho mi je líto moc.
hele na druhou stranu, když je někdo takovej *** a uchlastává se k smrti a léčbu má zadarmo, tak si nemůže moc diktovat.To víš, není to Západ, kde by si to zaplatil .A v léčbě by byl jediný rozdíl- jiný pokoj , metody ale stejné.