Agáta Prachařová se nechala přesvědčit, aby udělala v pražském metru zajímavý pokus. Stoupla si zkrátka nad eskalátory a nabízela každému, kdo šel okolo, aby se s ní objal. Asi vás nepřekvapí, že málokterý chlap odolal. Ale ženy?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Souhlasím s tím, že na objetí se s druhým člověkem není nic špatného, ale že bych čekala zrovna na ni . Dlouho se o ní nemluvilo, tak vyrazila do terénu . V TV upoutávky na pořad, kde je opět Agáta, její máma a aby byly na výši, tak ještě Vincent, nevím proč je neustále ukazují .
Promiň,ale nepředpokládám,že jsi tam byla,ale není to jedno? Vždyť nikomu nic špatného nedělá,je prostě živočišná,mě třeba vadí Krainová,chová se jako nad-člověk.A pokud nemám někoho ráda a vadí mi tak se o toho člověka nezajímám,ale taky ho neurážím
Ani jsem od Tebe nic jiného nečekala, jak se jedná o ni nebo Žilkovou, tak je to jasné. Stačilo vidět reakci některých lidí. Vidíš, já mám mnohem raději Simonu Krainovou a nesouhlasím s tím, že se chová jako nadčlověk. Uchytit se v modelingu není jednoduché a Simona dosáhla mnohonásobně úspěchu. ve svém komentáři jsem nenapsala nic urážlivého. Je zajímavé, že vulgární příspěvky Tě nechávají v klidu, proč asi. A SE srdcem na dlani je to také, někdo ho má skutečně na té dlani
a proč bys měla ode mě něco čekat,prostě jsem vyslovila jenom svůj názor....Krainová je intrikánka dle mého názoru falešná afektovaná,asi je evidentní,že,jsi asi taky taková
ararat Ani nevíš, jak je mi dobře, že právě nejsem taková, jak jsi mi Ty přisoudila . A ještě něco, tvrdit o Simoně Krainové, že je intrikánka, falešná, afektovaná . To ji musíš hodně nenávidět, když jsi schopná to i napsat. Ale to je Tvůj problém . Škoda jen, že je diskuze anonymní, možná by bylo zajímavé vědět, kdo je ararat, možná bych se ani moc nedivila.
illis,já ke svému tvrzení mám svá opodstatnění,v opačném případě bych si nedovolila,taková tvrzení napsat,ale že bych ji nenáviděla,o tom nic nevím,je to jenom tvoje rétorika a tvá domněnka,že když o někom napíšeš něco takového,že musíš hned někoho nenávidět,trochu rozlišuj...ale Krainová není můj šálek kávy,to je vše...Ano diskuze je anonymní,proto lidé urážejí,schovají se za sklo a svou frustraci si tak ventilují ven,ale myslím si,že kdyby nebyla anonymní,tak bys nemohla psát své názory a to by ti možná nevyhovovalo...ahoj illis
ararat No tak vidíš, ty nemusíš Simonu a já mám pro svůj názor na Agátu vlastně také opodstatnění. Mrzí mne, že mne neznáš, ale napsala jsi: asi je evidentní, že, jsi asi taky taková. Skutečně taková nejsem, ale těší mne, že jsem taková jaká jsem, tak mne vidí i mí blízcí a mé okolí. A to je pro mne hodně důležité..Ahoj ararat