Prostořeká buddhistka a herečka s pozdním věkem dokonale naplňuje význam jména své slavné filmové postavy Tornádo Lue. Bere si na mušku všechny bez rozdílu a rozdává tvrdé rány. Vlastimil Harapes je teplý, Karel Gott je koza Líza, "vůl" Václav Klaus prý vypadá, jako když čuchá k hovnu, vesele vypráví o intimních radovánkách s Václavem Havlem... Květa Fialová je prostě neřízená střela a nedávno jí to tak trochu vrátil Jaroslav Dušek (53).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jednou za čas se trefí, ale podstatné je, že její smysl života v tomto věku, e pozurážet všechny kolem, většinou bez nejmenší příčiny, velmi vulgárně, veřejně a ještě se v tom dlouho ráchat. Vrcholným příkladem bylo její někdejší pozvání do Hydeparku na ČT24. Hned po začátku začala z ničeho nic a bez sebemenší příčiny tvrdě a vulgárně urážet moderátora. Shodu okolností jím byl člověk, který je vzorem slušosti! Asi i pro to, že je vzorem slušnosti, trpěl to, ačkoliv ona si zasloužila tvrdě uzemnit a nikdy víckrát nepustit na obrazovku.
Myslim, ze pani Fialova neni postizena nicim, co prinasi stari - mam takovy dojem, ze jako rada jinych lidi, kteri "maji vek", si I ona mysli, ze muze rikat vsechno a ze je to v poradku.
Je mi zhruba o 25 let mene, ale velice dobre si pamatuji na dobu, kdy jsem se s takovymi lidmi setkavala jako mlada.
Meli dojem, ze mohou beztrestne urazet kazdeho. A to je podle me cely problem
lokii - myslim si presne to same. Pani Fialova byla vzdy krasna a dobra herecka a ted ma zrejme dojem, ze je svymi vystrelky roztomila a ve svem veku ma vsechno "na haku". Nekdy mi tyto tzv. moudrosti pripominaji zvatlani batolete - zda se roztomile a okoli se tomu smeje. U senioru to byva tolerovano vekem, ale kousnuti mladeho nebo stareho hada boli stejne. Tez mam s tim zkusenosti.
V dnešní době by s tím ale dlouho nevydrželi, protože dnes už zákon umožňuje tohle dost tvrdě trestat a soudy s tím už celkem umí pracovat. Taže dnes by člověk takto urážející dávno platil jako mourovatý. S Fialovu se nikdo nesudí, protože lidé, které ona pomlouvá, jsou vesměs slušnější než ona a nesoudí se se stařenou. Málokdo z nich má také žaludek na to, aby stařenu jejího věku v reakci na ty její řeči uzemnil.
popocatepetl- píšete rozumně. Nemyslíte, že není v pořádku nechat i na tomto virtuálním dvorku beztrestně urážet kohokoli? I tento virtuální prostor někomu patří, kdo ho spravuje - AHA, není to území nikoho, kde nepatí žádné zákony. Pokud Aha nemá na to, udržovat ho v mezích slušnosti a ne sprostých urážek na kohokoli, kdo je známej, ať ho tedy zavřou. Zajímá mě váš názor.