Moc si přála dceru Ivetu Bartošovou (†48) pochovat v rodném Frenštátě pod Radhoštěm. Jenže Josef Rychtář (56) zvolil jako poslední místo odpočinku zpěvačky Říčany. Pro maminku Svatavu (75) nepředstavitelná dálka. A ještě ke všemu ji cestu na hrob její syn Lumír Bartoš (50) nepovolil.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tyhle diskuse maji neco do sebe! Znalej clovek kterej se zajima o pravy pravdy,co se kolem nej skutecne deje a nenecha si lhat,vidi jak je zbytek "stada" nadherne zpracovanej a zpitomelej!!!!
Kvůli sledovanosti se konaly 3 pohřby IB a chystá se další? Kvůli sledovanosti se Rychtář předvádí, kde může? A já za to můžu protože přispívám do diskuzí? A ty do nich nepřispíváš?
Ale já nemám na mysli, co nabízí bulvár, ale, jak je, při schopnosti rozumět jednoduchému textu, zřejmé, ptám se, proč je takové divadlo kolem IB fakticky, nikoliv na stránkách bulváru. Lidi mívají obvykle 1 pohřeb, ona jich bude mít snad 10.
snad i proto, že opravdu pochopila, ze je snadná kořist pro darebáky a podvodníky. to uz potom člověku dojde, že jde ponižující cestou. tak to usekla takhle a rychle a stejne rychle na ní chtějí za každou cenu ješte něco vytřískat i po její smrti. zviditelnit, předvést se za pomoci bartošové jména , jinak by o ně člověk ani nezakopl.
jen že to budou prostitutky a prostituti a že se jí verbež nastěhuje do baráku, zhanobí její práci, její pravou rodinu, celý její život, at uz byl jakýkoliv, vzdyt vsichni se potýkáme různými problémy, tak ona měla zrovna takového rázu, no a co, s tím nějak nepočítala ale že to nechala až takhle dojít, za to má u mě mínus. i když byla unavená. gejša za pomoci toho uchyla pujde za paničkou zanedlouho.
Není dne , aby se neobjevil nějaký článek o IB ... koho to už dneska zajímá , prostě zemřela a už není ... co dělá pomatený Rychtář a její příbuzní mě absolutně nezajímá...
den po pohřbu před domem Ivety : ring volný
pohřeb - sjezd deštníků
doma: pohoupávání a mazlení se s urnou
hrob : bez mrtvé
rozloučení v kostele : kdyby seděli po jednom, tak zaplnili lavice až ke dveřím
a tím to ještě určitě nekončí
Rodina ve Frenštátě ať dá Ivetinu fotku na hrob jejího otce a tam zapálí svíčku a položí kytičku , bude to mnohem důstojnější než se chodit dívat na kus kamene v Říčanech
lambrika To by asi bylo nejlepší a nejméně traumatizující. Myslím si, že Ivetina urna je stále ve vile, tohle dělá Rychtář naschvál hlavně rodině, on si za ubohé tři roky osobuje právo na její urnu, prý jako manžel . On si označení jako manžel vůbec nezaslouží. Choval se jako diktátor, Iveta s ním nebyla šťastná, vyhodila ho, nechtěla s ním být. Ovšem to by nesměl být Rychtář. Zasloužila si muže hodného , pozorného a ne hajzla . Ty jeho komedie nikoho nepřesvědčí.