Vdovec Josef Rychtář (56) musí po sebevraždě své ženy Ivety Bartošové čelit různým obviněním a nařčením z toho, že chce vydělat na její dobrovolné smrti. Naposledy se do něj pustil Domenico Martucci ohledně zisku z jejích písní a situace ohledně dědictví vily není dosud také přehledná. Josef Rychtář teď dlouze promluvil pro dnešní vydání Blesku. Mimo jiné o dědictví i Arturovi.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ale já bych to tak nebral.Policie nemůže vykřikovat do světa co vyšetřila nebo co bude konat.To by to mohla hned zabalit.Taky záleží na tom co od policie přijme státní zástupce.Já si myslím,že Rychta na to dojede.Chce to čas a trpělivost.A řízení pozůstalosti taky nějaký čas trvá. A Rychta se mezi tím umlátí sám.Dle mého má nervy na pochodu.
To má! Mrkni na Martucciho facebook. Potom, co zjistil, že mu tam Domenico nechal vzkaz, chytil nerva, a celé sobotní ráno vypisoval smsky. Domenico je dal k dispozici a je jich tam 25.
Tím myslíš toho trotla co se sním před Ivetiným barákem boxoval,chtěl koupit na truc Rychty Ivetin barák a pak se k němu nastěhoval? On ,Rychta a zvukař jsou agenti k pohledání.V Uhřiňevsi musí mít znich lidi radost.
Ale to víš, že ne. Po rozhovoru s bulváry Blesk/Aha se zhroutil a bude na to mít papír. Už při tom rozhovoru plakal - a teď se to v něm ještě rozleželo.... Takže paní soudkyně, nemá ani cenu navlíkat si talárek.
Vyfláknou se může ale Italské zákony jsou jinačí jak u nás.Oni požádají naši polici aby jim ho k soudu předvedli.Hrabě ho má tak rád,že mu nic neodpustí a udělá pro to i nemožné.
japome mě kdyby lidi milovali tak jak tebe tak sem rači ani nelezu.Pořád s tím tvým asistentem co ti dává palce nahoru a ty mu to oplácíš nadáváte na bulvár ale pořád na ten bulvár lezete.Mě kdyby něco vadilo tak jdu třeba na stránky seznamky nebo mody.