Nedůstojný pohřeb Ivety Bartošové (†48): Jen 13 smutečních hostů, nevkusní exhibicionisté a hra na hollywoodské hvězdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 24. května 2025

Svátek slaví Jana, zítra Viola

Nedůstojný pohřeb Ivety Bartošové (†48): Jen 13 smutečních hostů, nevkusní exhibicionisté a hra na hollywoodské hvězdy!

Stalo se přesně to, čeho se lidé, kteří měli zesnulou zpěvačku Ivetu Bartošovou (†48) skutečně rádi, hodně báli. Z jejího pohřbu, který se podle mnohých vůbec neměl konat, se stala podivná fraška...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ninunka
12. 05. 2014 21:05

b.r.s.a
12. 05. 2014 21:15

Byla to její poslední cesta !!!!! a kdyby čert na koze jezdil,na pohřeb měli jít.
Já jsem mamce nemohla , ležela jsem v nemocnici a nemůžu se s tím vyrovnat a je to už čtvrtý rok.Prý se s tím nesrovnám nikdy,výčitky budou pořád.Prostě ukončit se to má a tím koncem je pohřeb.

jahoda3
12. 05. 2014 21:20

viem ako ti je ťažké s tým sa vyrovnať ale nemoc si isto nevymyslela úprimnú sústrasť a veľa síl do budúcna

b.r.s.a
12. 05. 2014 21:25

Díky Já byla po úraze,šrouby v noze a tak.

prroud
12. 05. 2014 21:25

Promin,ale asi malo toho o smrti vis,kdyz se trapis kvuli rozlouceni s odlozenym kaslikem co uz s bejvalym majitelem nema nic spolec­nyho­....­....­....Uz­navam­,ze je to zvyk zijicich a vyjadreni slusnosti a ucty k zesnulymu,ale jemu uz je to opravdu uplne jedno!A prave proto ze je to slusnost a dustojny rozlouceni,proto chapu ze ti kdo i opravdu meli radi ten nechutnej tyjatr svou ucasti nepodporili!!! Nebylo by mi dobre na rozlouceni s mym milovanym kdybych vedel ze je tam i jeho "vrah",jakkoliv soucasnou spravedlnosti absurdistanu mozna nepostizitelnej,to pak neni dustojny rozlouceni,ale vysmech do oci vsem kdo meli Ivetu opravdu radi!..............

b.r.s.a
12. 05. 2014 21:34

No tak žádný vrah tam nebyl,nevím co Vás opravňuje k takovému obvinění.
O smrti toho vím docela dost,mě třeba ve 28 letech umřel manžel,měli jsme dva kluky 3 a 5 let.
I když vím,že jemu už to je jedno,prostě psychika je psychika a ta dělá divy.prostě rozloučení s ním bylo a já se s tím smířila. S mamkou jsem nemohla a nejde to.Prostě tak to funguje.A tím,že si ti, kteří jí prý !!! měli rádi postavili hlavu a nepřišli , tím vůbec nic nedokázali.

prroud
12. 05. 2014 21:56

Znovu dokazujes ze nevis a zbytecne se trapis obvinovanim sama sebe,nauc se sama se sebou smirit a odpustit si neco co jsi nemohla ovlivnit,ulevi se ti,jinak tomu samozrejme rozumim,ale vim zrejme o trochu vic o tech vecech,povim ti jen jedno: "Smrt neexistuje!"

paralenka
13. 05. 2014 07:26

Zřejmě žijete v představě, že rozloučení musí být s koukáním na rakev a podobnými zvyklostmi. Jenže rozloučit se musíme sami v sobě a k tomu není potřeba tohle zaběhnuté divadlo. Mně třeba víc pomohlo jít na místa, kde jsme kdysi byli šťastní s těmi, co už nejsou, ne účast v kapli/ krematóriu, kde obecní plačky sledovaly, zda pláču hodně nebo málo. Bolest se dostává z duše jinak a nikdy zcela neodejde. Sorry.,mám prostě jiný názor než vy.

citrooon
12. 05. 2014 21:33

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

3dots
12. 05. 2014 23:09

b.r.s.a. - určitě ti dávám za pravdu v tom, že pohřeb je nejen rozloučením, ale také významným předělem ve stresové situaci pozůstalých.
Jenže - a tady se neshodujeme - nejbližšími v tomto případě jsou pokrevní příbuzní, ne člověk, který s ní strávil 2 roky, navíc v dost "podivné atmosféře". A tento si osoboval veškeré náležitosti pohřbu ve své režii. Neměl dost slušnosti, aby se sešel, vyslechl a ponechal prostor jejich představě. On de facto synovi matku "ukradl" pro sebe, pro svou bulvární divadelní frašku. Ani nedomýšlím, co je schopen za tyátr dělat kolem popela.
Takže já se nedivím, že mu nešli dělat komparz. Jistě by zvládli média, řadové občany, ale tohoto pána... Ne.

paralenka
13. 05. 2014 07:20

Nesmysl! Jediné, s čím se nedá vyrovnat, že jste si tím, co odešel, nestačili říct některé věci, rozloučit se, pokud odcházel ze světa. Taky o tom něco vím! Pohřební rituály nic nezmění, jsou jen jakýmsi uzavřením života, který měl smysl, pokud náš blízký ještě myslel, dýchal, komunikoval!

ivuska1
12. 05. 2014 21:35

citrooon
12. 05. 2014 20:59

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ameiva
12. 05. 2014 21:01

Co se to tam sešlo za lůzry? Ani se nedivím, že se od tohoto panoptika hrůzy Ivetina rodina distancovala.

moment
12. 05. 2014 21:14

andys8
12. 05. 2014 20:39

Hlavně , že tam přiběhla se zviditelnit nechutná zrzavá babka vyšetřovatelka v minisukni. Neuvěřitelný ! ! Trapka blbá....Ještě , že ji vyhodili.

b.r.s.a
12. 05. 2014 21:05

Za prvé slušnost je slušnost,Vám evidentně chybí.Navíc řvete,že mají vyšetřit co a jak a podle Vás je trapka blbá atd..
Co tedy vlastně chcete? Asi nevíte,že?

andys8
12. 05. 2014 21:21

jj..ta toho vyšetřila...

prroud
12. 05. 2014 21:59

Jsi kriminalnik,ze jsi tak vysazenej na lidi stihajici zlocince?!

paralenka
13. 05. 2014 07:30

Běžná praxe, že kriminalisté sledují, co se děje na pohřbu, kdy někdo zemřel ne zcela jasnou smrtí. Klidně si mohla vymoci vstup, ale zřejmě přišla na pozvání a ne pracovně, jinak by spustila větší humbuk. Vadit by mohla přítomnost kriminalistky v případě, že jde o něčí černé svědomí!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.