Do VIP zpráv na Primě přichází nová krev. Kromě Daniely Šinkorové (41), která se v roli zprávařky ukáže poprvé už zítra večer, by podle informací Aha! měla řady moderátorek posílit i modelka Andrea Verešová (33). Ty současné tak mají oprávněný důvod k obavám.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
GOTTOVA je nemozna. Nema v televizi co delat. Neumi mluvit,je afektovana. Jak muze tahle osoba moderovat????????????????? Smrdi tam diky protekci. FUJ !!!!!!!!!!!!!!
Na slovenských TV staniciach TA3 a TV JOJ - viem zatiaľ iba o dvoch českých moderátoroch, sú príjemní, sympatickí a samozrejme hovoria česky a verím tomu, že to nikomu na Slovensku nevadí. Naopak závidím Vám Reyko Korantega ako super moderátora. Dnes som sa z tejto vašej debaty celkom bavím a stúpa mi sebavedomie. Asi sa vieme vo svete presadiť, sme tolerantnejší.... Naše deti nemajú predabované české rozprávky, české večerníčky sledujeme len v originály.
škoda, že se Prima řítí někam dolů, dalo se na pořady koukat, ale teď? Seriál Cesty domů - jedna velká kriminálka a teď tohle.Bohužel už se na Primu nedíváme.
také jsme si toho poslední dobou všimli.Prima bývala dobrá,ale klesá dolu.Talent,Vyvolení,příšerné pořady,ted ještě Verešovou a Cesty domů,slátanina příšerná.
No tak s Vereškou tu bídu sledovanosti nevytrhnou, spíš naopak. Většinou každá další změna bývá k horšímu, a s těmito dvěma to tak vypadá. Ještě, že se na to nedívám.
Bohužel jsem nepochopila-proč budou v televizi zaměstnány na těchto postech Slovenky? Pořád se poukazuje-že mladí nemají práci,...tak proč když již televize chce obměnit moderátory-nesáhne po někom, kdo není ještě tak okoukaný? Osobně mi je to jedno-na VIP se podívám cca 1x do měsíce a to ještě omylem (zapomenu přepnout)!