Janečková o smrti synovce Filipa (†14): Zabil ho tento kněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Janečková o smrti synovce Filipa (†14): Zabil ho tento kněz!

Necelý měsíc od sebevraždy synovce Filipa (†14) má Ester Janečková (41) jasno v tom, kdo stojí za jeho posledním zoufalým rozhodnutím sáhnout si na život. Podle ní za to může farář, který chlapci vštěpoval, že jeho homosexualita je hřích!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

prroud
27. 02. 2014 11:26

A mimochodem,ten farar mel pravdu!!! Manzelstvi je vysadou rodiny davajici spolecnosti pokracovatele! Ta ma bejt podporovana jako zaklad statu! A ne ze si po jejich vyhodach budou zakonne sahat ti kterejm neprislusej! Sundejte si klapky z oci!

prroud
27. 02. 2014 11:30

Manzelstvi buziku je znevazovani a rozbijeni moralnich principu rodinnyho svazku a tim i cely spolecnosti! Homosexualove jsou jaky jsou,jde o jejich sexualni orientaci,dobra.At si ve svym soukromi,bez negativniho ovlivnovani svyho okoli a propagace svy deviace delaji co chteji,kdyz mu nebudou skodit,jako lidi muzou bejt a vetsinou jsou v poradku,netreba je pronasledovat a zesmesnovat,ovsem v pripade,ze se sami budou rozumne chovat ke spolecnosti ve ktery zijou!!! Myslim,ze si rozumime?!

cuciktojemoje
27. 02. 2014 22:59

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bum-bac-bum
27. 02. 2014 17:06

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

prroud
27. 02. 2014 20:28

bum-backo promin,ale tentokrat nemas pravdu co se onoho "papiru" a homosexualu tejka,jen trochu premejslej,zakon o rodine nerozlisuje normalni funkcni a prospesnou rodinu od "jiny"! A s adopci deti buznama jsi to "rozsvitila uplne! ,odvykni si volit ono "mensi zlo",to je hodne zakerna zalezitost,nauc se bud-anebo a odsuzovat kazdy zlo,umet rict NE!Vzdyt ty bys byla ve svym pomylenym porozumeni schopna nechat vychovavat ***y jak na bezicim pasu,vis kam by to vedlo??!

cuciktojemoje
27. 02. 2014 22:57

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

prroud
28. 02. 2014 13:22

To vam ***um takovym komentarem moc nepo­mahas­,cuci­ku..­....­....

prroud
27. 02. 2014 11:22

..........a porad budeme viny za vsechno hledat u druhejch a vinit je,nez bysme si priznali sami sebe pred sebou .Ani takovy tragedie nam nedokazou otevrit oci?

olguska
27. 02. 2014 11:22

nechapu proč měl pohřeb v kostele, to by se ukázalo kdo je skutečný přítel rodiny kdyby přišel na civilní obřad, nicméně pan farář měl hezky držet ústa, je to absolutně nevhodné a měl by být přeložen, navíc se to dělá tak, že to co tam přednese si předem kromě citátů s bible domluví s rodinou, od toho je taky placený státem i pozůstalými

hejhej
27. 02. 2014 12:46

olguska: Pohřbívali rodiče, kteří bohužel rádi navštěvují kostel a " kázání" kněze.

lepabrena
27. 02. 2014 21:30

Nikdy jsem nezažila takové štvaní proti křesťanům, církvi a rodině, jako v poslední době- dá se to zcela srovnat se štvaním proti církvi v 50.letech a za normalizace, kdy věřící, jdoucí z kostela odvezla tajná policie na mnohahodinový výslech se svázanýma očima- jako mou tetu v 70. letech. Teta pracovala jako švadlena v módních závodech a za hrozně malý plat, šila kostýmy a kabáty na zakázkách pro V.I.P. zákazníky- vyhodit jí nemohli, tak jí alespoň znepříjemňovali život. Nyní nám dcera trapičů soudruhů komunistů Janečková, jejíž rodiče se dostali do funkcí díky komunistické legitimaci, aby si posléze dali ze západu zaplatit disent- přesvědčuje, že je nadčlověk- protože urážet faráře a to i prostřednictvím masmédií- to by si ani za normalizace nedovolili ani STB/KGB. Je mě z ní blibno. Uráží tak i nás křesťany- nezáleží přitom, zda-li jsme katolíci nebo evangelíci- Bůh je jen jeden a Bible též, rovněž přikázání Bible- a pro Janečkovou platí běda- běda tomu, skrze koho pohoršení pochází a též varujte se falešných proroků. Janečková nenapadá jen křesťanství, na kterém je založena naše civilizace, ale i rodinu- v Bibli je jasné psáno, že rodinu tvoří muž, žena a dítě. Vše ostatní je hřích. Domnívám se, že biskup by měl pozastavit činnost příbuznému Janečkové, faráři který pohřbíval jejího synovce, protože diskreditoval nejen katolickou církev, ale šel proti základům křesťanství. Co se týče kněze z vesnice, kde příbuzní Janečkové bydlí, chyba byla v tom, že se vůbec účastnil pohřbu sebevraha a navíc homosexuála, což je popřením křesťanství. Jinak za smrt synovce může on sám a jeho rodina- náboženství není povinné a je zcela na vůli jednotlivce, čemu věří a zda-li chodí do kostela- proto farář nemohl nic způsobit. Halík by měl zalézt- jde mu jen o peníze- a proto se snaží vlichotit i homosexuálům- on sám by měl přestat působit v církvi. Papež netvrdil, že toleruje homosexuály či jim dává přednost, řekl, že by církev měla být chudá a starat se o chudé. Z Janečkové mě j

prroud
27. 02. 2014 21:55

Nezastavam se zadny cirkve ani sekty,mam na ne na vsechny svuj nazor!Nejsem primo ateista,spis "jinoverec",hodne se zabejvam duchovnem,ale oprostenym od vsech dogmat,vic me zajimaji takzvany "jemnohmotny" energie a frek­vence­.Pro­tiproud ani neni muj web,prestoze jeho autor je hodne krestansky a cirkevne zalozenej,v dost jeho nazorech s nim i presto souhlasim.Odsoudit cokoliv neznamena to generalne pospinit a znicit,leckdy se i ve spatnym najde i neco obecne prospesnyho.......

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.