Samoživitelka Petra: Mám 1500 Kč pro sebe a dítě měsíčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 27. května 2025

Svátek slaví Valdemar, zítra Vilém

Samoživitelka Petra: Mám 1500 Kč pro sebe a dítě měsíčně!

Už dva roky shání práci matka samoživitelka Petra Klučková (32) z Královéhradecka. Před tím byla zaměstnaná jako prodavačka knih. Brala přibližně 8000 korun. Teď by dělala cokoliv i za nižší mzdu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pavucinka
16. 02. 2014 12:09

Někdy vám lékař nenapíše diagnozu,kterou máte, aby jste si nemohli žádat o invalidní důchod.. Když musí, tak napíše " něco" a vy máte pak pouze první stupeň invalidity/ dříve tzv. částečný/, ačkolki se sotva hýbete bolestí. Tak je to proto,že se ve státě rozkrádá, a daně občanů mizí v děravých neckách.

caligula
16. 02. 2014 11:54

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

honza54
16. 02. 2014 13:39

mandat
16. 02. 2014 15:57

Je take zajimave, ze v samoobsluze jsou jen zenske u Ruska a Ukrajiny. Nemluvi vubec cesky,ale makaji. Ptam se,jak je to mozne, ze ceske zeny nedostanou praci a cizinky z vychodu ano a neznaji ani jazyk.

znalec
16. 02. 2014 11:22

dost dobře nechápu, jak zrovna tahle ženská s touhle vizáží mohla otěhotnět, to je jako vlézt dobrovolně na kromaňonce...

baronessa
16. 02. 2014 11:30

a proč ji urážíš? Za to, jak kdo vypadá, nemůže nikdo. A uchází se o práci, nikoliv o místo u tebe v bordelu.

znalec
16. 02. 2014 15:45

ale děvčata pavu a baro, žádná urážka, pouze hodnocení drsné reality z chlapského hlediska, kdyby si ta ženština namalovala na xicht obličej, v HK by se určitě nějaká práce našla, možná i v tom bordelu...

pavucinka
16. 02. 2014 12:10

Krásné modelky nedělají nic jiného než se pěstíá a nechají upravovat. Myslíš, že mají větší lidskou cenu než dáma s duzší, která má jiné priority?

mrdounberlusconi
16. 02. 2014 19:57

baronessa
16. 02. 2014 10:52

A co podpora v nezaměstnanosti? To jí pracák nevyplácí ani korunu?

avena1
16. 02. 2014 13:37

Budete se divit, ale pracák jí nic nedá. Podpora už skončila, a jelikož bydlí s otcem, počítají se jeho příjmy. Kdyby bydlela sama s dítětem jinde, dostala by na živobytí i bydlení, takto utře nos a živoří. Bohužel, tak to u nás funguje...Práce není, a přesně jak paní říká, když se objeví nějaké místo, udělá se výběrové řízení, do kterého se přihlásí desítky, ale i stovky lidí, tak jaká je asi šance??? Ostuda státu, který nás do takovéto situace přivedl. Lidé chtějí a potřebují pracovat, bohužel je nikdo nechce. A nejsou to jen mladí bez praxe, bohužel lidé po padesátce mají také obrovský problém najít práci. Úřad práce nijak nepomůže, místa nenabízejí.

prroud
16. 02. 2014 14:48

souhlas aveno.ale s velikym ALE,vysvetlim: kdo je to ten "stat"?Co je to,z ceh se to sklada,jakou to ma ulohu,co to znamena? A hned si odpovim: Stat-to jsme my vsichni!!! A je nas!!! Jsme to my a nase zem!!! Ze dopoustime co se v nem deje a vybirame si aby nas zastupovali takovy z nas co nas zrazujou a okradaj nas,nebo jsou neschopny,to neni jen jejich vina,ale NASE SPOLECNA! Jiste,muzeme si zvolit "spatnyho kone" kdyz nas oblbne recickama a slibama,ale kdyz si ho muzeme zvolit,meli bysme ho taky moct okamzite odvolat a phnat k zodpovednosti.Jaka je ale skutecnost??! Odpovezte si sami! Chyba je totiz v kazdym jednom sam a kazdej jeden z nas by se mel snazit ji napravit! Az si udelame stat pro lidi,kde se o sebe navzajem v prvni rade postarame a teprve pak vsechno ostatni,teprv potom si vydechneme! A podle tempa vlas­tizra­dy,za­dluzo­vani,­nice­ni,zas­melo­vani a rozkradani toho naseho statu dedukuju,ze paraziti maji naspech aby to stihli driv,nez nam to dojde!!!

abvydavatelstvi
16. 02. 2014 15:20

Proud ....Je třeba lidem otevírat oči ..... lidé zapomněli myslet... jsou slepí a hluchi....
Už jsem to napsala u te podvodnice samanky... lidé se maji tak jak mysli....
Co se týká práce tak kdo hodně chce vždy tu práci dřív nebo později dostane.... ale musí být prubojny nese tvářit jako bozi umučení... žádný podnikatel nezamastna utrapeny obličej....
Je třeba jit hledat práci s úsměvem a pozitivně naladeny... .!!!

prroud
16. 02. 2014 17:25

Drive,nebo pozdeji,ale musi mit z ceho zit,aby se toho "pozdeji" vubec dockal.....

govana
16. 02. 2014 10:37

Neodsuzujte tuto matku,kdo nezažil ,nepochopí.Vím o matkách samoživitelkách které určitě neměli v plánu být samoživitelky které prožívají toto ponížení od našeho státu ,nepi­jí,ne­kouří,­žijí spořádaně ale jen zůstali na dítě sami.Sama jsem byla jednou z těch já měla štěstí že práci jsem stále měla i když jsem musela mnohdy brát jaká byla .Kdybych dnes měla v této době být opět na dítě sama ,volím potrat,takové kecy zabití dítěte je dojemné ale zažijte to a pak suďte,trpí dítě ve škole i matka ze stálého ponížení že je sama na dítě atd.za komunistů matka měla nárok na ranní směny na půjčku atd stát jí umožnil dobře vychovat dítě.
Vláda by měla na 1-2 zarazit práci starobním důchodcům,by jste se divili kolik jich drží místo a to je plno manželů kteří kancelářské místo nepustí a do rodinného rozpočtu plavou 2 důchody a 2 platy .Samozřejmě jsou výjimky kdy důchodce je rád že má práci navíc ale já znám bohužel ty co si vydělavají jen na dovolené nové auta a to v 70 letech............a nyní se do mne pusťte !

adeso
16. 02. 2014 10:45

nepustím se do vás, ale zeptejte se těch co nemají práci a jejich rodiče je mohou díky nějakému polovičnímu úvazku pdoporovat. nebo si myslíte že s důchodem 10,700 uživíte třeba 3 lidi a zaplatíte byt a inkaso??? Vážně si myslíte, že je terno pracovat v marketu jako důchodce za 6.000 čistého, když 800 projedete, daň máte cca 700-800 a stát vám jako důchodci, který pobírá důchod, schlamstne automaticky mimo daň navíc 1800-až 2.200 Korun. Kolik vám z té částky zůstane počítejte... taky vám vychází 2700???? to je paráda a o tom vy se tu bavíte?

avena1
16. 02. 2014 13:42

Souhlasím s vámi, za takovéto situace by měla být práce důchodcům povolena jen v případě, že místo nelze obsadit osobou v produktivním věku! Je nestoudné, že, přesně jak píšete, někdy i oba manželé mají plat i důchod, zatímco někdo nemá nic a je donucen živořit, a to ne vlastní vinou. Nic proti důchodcům, také jím za pár let budu, ale v takovéto situaci bych jim nedovolila pracovat. A že jich na různých úřadech sedí!!! A co teprve těch darmožroutů v politice?!

6010
16. 02. 2014 09:55

A takových je a ještě bude.To je vizitka naší společnosti, kam až lidé došli. A bude hůř.Dokud zde budou tak propastné rozdíly, že jedni si budou nepoctivě mastit kapsy na úkor druhých, tak ti poctiví a slušní lidé nemají šanci v takové společnosti přežít.

avena1
16. 02. 2014 13:43

123automobil
16. 02. 2014 09:24

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.