Hvězda Ordinace Maroš Kramár: Otevřené útoky krajanů! Slováci chtějí, aby zmizel... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Hvězda Ordinace Maroš Kramár: Otevřené útoky krajanů! Slováci chtějí, aby zmizel...

Herec Maroš Kramár (54) se v rozhovoru pro slovenský server zivot.azet.sk tvrdě pustil do kritiky slovenských divadel i jejich návštěvníků. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat a Kramár to od svých spoluobčanů pěkně schytal.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lukreciaborgia
12. 02. 2014 23:55

adeso-žiješ u nás??Tady je tolik herců,že se ti o tom ani nezdá.Třeba v divadle v Šumperku,v Olomouci,v Čes.Budějovicích a jinde v republice.Nedívej se jenom do Prahy.Tam už jsou profláknuté tváře tak,že se na ně nedá skoro dívat.V poslední době Trojan,Dvořák Jiří.Všichni by klidně moderovali,ale tlačí se tu Slováci a Slovenky.Nechápu proč to uvádí Kramár.Třeba je to dobrý herec,ale ne v Čechách.

adeso
13. 02. 2014 11:14

heleď já neznám okresní divadla, kramár taky není okresní herec a píšu pohlední herci a myslím také herečky určitě tu někde jsou. Ale za sebe musím říct, že rozhoduje hlas, zjev. Ani v zahraničních filmech nehrají třasořitkové, prostě v zahraničí vybírají mužné typy a bohužel unás jich moc není. prostě Krámár je sice pro některé přestárlý a Bhúl taky, ale mě se líbí třeba i ten hryc, je kus chlapa, a tady od Brzobohatého snad chlap nebyl

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.