Kdyby měly v létě sázkové kanceláře vypsat kurz na to, zda se ještě někdy vrátí na televizní obrazovku tehdy opuchlá a alkoholem zdevastovaná Iveta Bartošová (47), nejspíš by byl 1000:1. Jenže uteklo pár měsíců a Bartošová bude mít na jedné velké televizi obří pořad v tom neexkluzivnějším čase celého roku – na Štědrý večer. Podařilo se nám získat ukázku z té slávy…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
balcpetr: Kdo ví, jak dlouho s ní pořad předtáčeli.
Mluvit neuměla nikdy a najednou jí to začalo myslet na rozumně plynule mluvit po dloholetém chlastání? ;-
Mně byla vždycky nesympatická, nechovala se nikdy přirozeně, křečovitý šleb aajejí zpěv, nemyslím v posledních letech špatný kapřík, bylo spíše ječení.
Máme spoustu vynkajících zpěvaček, mezi ně Bartošová nepatří.
To je slávy Bliveta v 50ti letech mluví plynule a otvírá pusu místo toho aby zpívala naživo,Vzorná matka a skvělá zpěvačka .Kolik zaplatil Rychta za tu reklamu
Barrandovská reklama na zoufalost.
Reklamní klip mne nezaujal. Pokud celkově ten pořad bude alespoň o 100% lepší, možná pár zájemců koukat se na Džambuli (po znovuzrození započatém pomateným Macurou) u toho programu zůstane.
TV Barrandov o Vánocích budu obcházet jak čert kříž.
Nemůže, já věřím že tvé okolí, petr11, by tě tak nepředávkovalo a nenechalo tak se zhovadit.
Rychtář se v Džambulině problémech rochnil, ona byla v problémech a on hvězdou bulváru.
Petře, co postihlo Ivetu? Sebestředná, lenivá, stále chtěla být hvězda a neměla na to, střídání chlapů, pak následoval 15 letý chlast a neustále lhaní.
Každého v životě potká problém, těžká životní událost, jí v podstatě nepotkalo nic, jen úrazy a průsery spojené s chlastem. Nebrala ohled ani jedniné dítě.
Sebestředná, sobecká
Moc ji to slusi, opet krasne zpiva. Snad uz ji ted bude jen dobre.
Moc se na Stedry vecer s ni tesime.
Rozhodne ji mame radsi nez Lucii Bilou.
Iveto, drzime palce jsi opet krasna, mas krasny hlas. Nezkaz si to. Moc prosime.