PROSTŘENO: Žampiony plněné brynzou podle Martina Pešťáka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. srpna 2022

Svátek slaví Ludvík, zítra Bernard

PROSTŘENO: Žampiony plněné brynzou podle Martina Pešťáka

Všestranný a zemitý sympaťák Martin pozve hosty do útulného venkovského stavení. Působí klidně, ale má toho před sebou hodně. A navíc musí připravit krajový kočičák, který fikaně zakombinuje do svého předkrmu – žampionů plněných brynzou. „Všechno je to takový divoký,“ představuje mladý hostitel první slavnostní menu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

fortin
12. 11. 2013 11:34

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.