Co v Talentu neuvidíte: Takhle vylepšují Mareš, Bílou a Slávika vizážisté! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co v Talentu neuvidíte: Takhle vylepšují Mareš, Bílou a Slávika vizážisté!

Také vám vrtá hlavou, jak to porotce v Talentu dělají, že vypadají na obrazovce pořád dobře a svěže? Žádné rebelující vlasy, žádný dojem mastné pleti, žádné kruhy pod očima ani po hodinách natáčení. Podívejte se na fotky, které všechno prozrazují!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

popocatepetl
14. 09. 2013 06:50

A proto, děvčata a metrosexuálové, přestaňte se trápit, jak vypadáte, věnujte se důležitějším věcem a se svým vzhledem si nelamte hlavu. Všichni ti lidé, které vidíte na obrazovkách a na fotkách, tak v reálu také nevypadají. Kolem každého poskakují nejméně tři přicmrndávači - před každým záběrem ! , aby z nich vyrobili, co v realitě nejsou. Nemá cenu poměřovat se se s průmyslově vyrobenou figurínou.
Nejlepší příklad je Hanychová. Sice snad má permanentní make-up, takže s přírodním vzhledem už ji nikdo neuvidí, ale přesto i s tím trvalým make-upem bez nalíčení není vůbec k poznání: ošklivka, neuvěřitelná ošklivka, nejméně 80% holek jejího věku má hezčí obličej! No vidíte, jakmile jí namalují umělý obličej na její tvář (v případě vulgární Hanychové to není tvář, ale ksicht), vypadá jako jiný člověk.

fill-ll
14. 09. 2013 09:17

je to tak

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.