Svědectví kolegů mrtvé Moniky (†36): Plánovala rozvod! Po dovolené chtěla od Petra odejít… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Svědectví kolegů mrtvé Moniky (†36): Plánovala rozvod! Po dovolené chtěla od Petra odejít…

Čím déle vyšetřování smrti Moniky (†36) a Klárky (†8) v Egyptě trvá, tím více se objevuje podivných svědectvím a zvláštních spekulací. Poslední svědectví, které měla poskytnout kolegyně Moniky, je obzvlášť závažné. Říká, že pár z Karviné prožíval těžkou krizi a Monika chtěla po dovolené Petra opustit.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

prroud
12. 08. 2013 10:07

Marusko,ono je to s tou zarlivosti dost tezky­.Uprim­ne,vsi­chni vime,co dokaze tak zvana "zlobiva zenska" ,udelat chlapovi ze zivota peklo!.A kdyz ji ten chlap opravdu miluje,muze se stat,ze mu proste hrabne a zblbne,k tomu jeste kdyz zacne pocitat,ze prijde o decko a o celou svou podnikatelskou drinu.Sejde se to jedno s druhym.A taky to mohlo bejt presne obracene.Nebo mohl bejt ve hre nekdo uplne jinej,treba ho nekdo z podnikatelsky strany vydiral?Neboo zavis­t...­....­....jak jsem psal,vsechno jsou jenom spekulace,pockejme si na vysledky expertu.Na trestu smrti pro vinika trvam,uz jen kvuli ty nevinny holcicce!

nyxx
12. 08. 2013 10:22

Co to je za prupovídky, že na trestu smrti trváš?Byl zrušený jak dobře víš, takže to jsou řeči naprosto o ničem.

prroud
12. 08. 2013 11:19

Takze byl zrusen a je to nemenny,spadla klec,promin nyxx,ale takovej nazor je nazorem "socialniho zvirete" a ne cloveka kterej premejsli,nic ve zlym,to nebylo mineny jako urazka,tobe ani komukoliv,ze jsme "socialni zvirata" jak si nas system vychoval,neni zadnym tajemstvim,uz pan Orwel nas dobre popsal .Vsak zmenme spatny zako­ny,vla­dy,hod­noty atd.,jenze to chce nejaky skutky,ze ano? ;-).Ty se spatne delaj,kdyz poctivi lidi zlamali nad timhle bordelem hul a staraji se radeji sami o svy preziti a tim maji paraziti pree .Ale staci jen chtit,zamyslet se kazdej sam a poctive a podle toho zacit jednat vsude kde to je mozny ;-).Neni problem zmenit svy okoli zmenou sama sebe,bez nas totiz nic nejde ;-).Jen diky nam a nasi praci,ale i lhostejnosri a poho­dlic­ku,le­nosti,­pili,­ale i zavisti,je tohle vsechno mozny,­vraz­dy,zlo­dejny,­prepa­dava­ni,tres­tani i netrestani,to vsechno je nase dilo,nasich postoju,naseho vyberu,co dopustime,to se stane,sami si vytvarime svym jednanim svou realitu ;-)

nyxx
12. 08. 2013 11:48

Tak jo, jsem sociální zvíře, takže s trestem smrti budeš muset udělat asi něco ty, jinak to nevidím..
Ale ty sis zřejmě spletl(a) fórum, tady je diskuse úplně o něčem jiném, měl bys ses realizovat někde jinde.Mimochodem, délka tvých psychologických úvah a příspěvků je poněkud únavná.

prroud
12. 08. 2013 12:03

Mas recht,trosku jsem to prehnal,protoze vsechno souvisi se vsim,v moralnim narode kde se lidi navzajem ctej a pomahaj si,kde funguje spravedlnost a je stejnej metr pro vsechny a statnost je veci vsech by tohle co se stalo byla asi dost vzacna vyjimka,namisto toho jsou tendence vzestupny,to musi mit duvod,je treba jit po pricinach,ne se placat jen v nasled­cich­..So­cial­ni zvire jsem i ja,ale snazim se s tim neco delat,jak v diskusich,tak v praxi,nic ti nebrani se pridat.Promin jestli jsem se te nechtene dotknul,spis ma moje psani za cil nutit lidi k zamysleni a hledani toho co ma zustat skryto.

nyxx
12. 08. 2013 12:19

Nutit lidi k zamyšlení se je jistě chvályhodné, leč na stránkách bulvárního Blesku jaksi nevhodné.

prroud
12. 08. 2013 12:26

Jiste,ale bohuzel jsme se dostali uz tak daleko,ze tenhle hnuj cte siroka verejnost(ono socialni stado),tudiz je moznost dostat jisty myslenky mezi maximum ctenaru ;-).Treba je napadne stat se obcanama namisto socialniho zvirete,jakozto jedince a cisla onoho stada.

jojone
12. 08. 2013 10:44

dělník z hundáje a dříve šofér náklaďáku snad nepřišel o svou "podnikatelskou" dřinu, co to meleš, délka tvých příspěvků by vzhledem ke kvalitě mohla být limitně se blížící nule

prroud
12. 08. 2013 11:10

Zato tvoje prispevky jsou obdivuhodne smysluplny))

bohatypoodnikatel
12. 08. 2013 13:26

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

prroud
12. 08. 2013 13:35

Vaz slova "pri­teli"­(boha­tymrdn­ikatel­),jsou totiz tvym vlastnim zrcadlem,stejne jako tvuj nick........

dadaabo
12. 08. 2013 16:16

aronak
12. 08. 2013 10:06

Chudáci rodiče zavražděné paní. Ti přišli o dceru a vnučku a teď se ještě z bulváru dozvídají "pikantnosti" ze života její dcery. Hlavně, že se sousedi a spolupracovníci starají a přicházejí se "zaručenými" zprávami. I kdyby se třeba chtěli rozvádět a manžel je v jejich smrti nevinně, tak tímto jejich svědectvím ho potopí a skutečný vrah může zůstat nepotrestaný. I když chování toho pána je zaráženíhodné - mluví jak "zpartesu" a vůbec z něj není cítit nějaká lítost apod. Kdo ví, jak to celé bylo.

marie60
12. 08. 2013 09:45

Proč s tím její kolegové nepřišli dřív, že se ona chtěla s ním rozvést? Její sestřenice řekla, že byla Monča s ním šťastná a všichní známí je chválili. Najednou zas tohle, tak to bych pak i věřila, že je zavraždil.
Čert ví, proč by se najednou chtěla rozvést, asi to byl velký žárlivec a mohl ji i bít ? Myslím si, že s takovou by se to mohlo i brzy vyřešit.
Pokud je to jen hnusný klep, tak by mohl být i někdo za něj potrestaný ale i někteří pak odborníci, kteří o něm tvrdí, že ho vidí jako vraha. Ted´ jen záleží s jakou vyrukují patologové a pak kriminalisté.

marmat
12. 08. 2013 16:59

Sestřenice žíje v Praze, kamárádky a kolegové budou víc v obraze

prroud
12. 08. 2013 09:32

Zdravim,tak to se vam povedlo vsem,v tyhle diskusi,pekne se ukazat a pustit se do sebe,pritom pospinit jak obet,tak pozustalyho.a sebe navzajem.To si "radobyredaktori" tohohle ani ne platku,ale spis vymejsleni spinavosti,mnou ruce a vyborne se bavej,bravo "vazeni" diskutujici,zerete jim to i s navijakem.Bejt vama,pockam si v klidu na vysledky vysetrovani jak nasich,tak egyptskejch specialistu.Nemam strach,ze nasi hosi uz nevedi o jakej jed slo a neproverujou kde bylo mozny se k nemu dostat a jak,kde se pouziva a k cemu.Navic dost dam na zkusenosti opravdu zkusenejch praktiku a pan Maly rekl svuj nazor jasne,ovsem paklize si ho zase "nekdo" nevy­myslel­....­..Fak­tem je,ze kohokoliv odsoudit "podle ksichtu" je nejpohodlnejsi a nejjednodussi,taky nejhloupejsi.Proto bych radil pockat na konkretni vysledky a zavery odborniku.Na kazdej pad je skoda,ze byl zrusenej trest smrti!!!Protoze tady by byl rozhodne na miste pro toho,kdo takovou ohavnost spachal.

marie60
12. 08. 2013 09:46

marmat
12. 08. 2013 17:06

A co ten TATÍNEK , který podřezal dceru při SKYPU s manželkou, aby jí ze žárlivosti NA DÁLKU "ztrestal" !?

ŃA TYTO PROKÁZANÉ VRAŽDY JEDINĚ TREST SMRTI !

lipno
12. 08. 2013 08:36

Tomu, že až po dovolené, bych u ní věřil.
Zřejmě se pohádali, vmetla mu do tváře, že Klárka není jeho, ale ani to neopravňuje k tomu, aby dítě zabil, nehledě k tomu, aby jak sehnat v Egyptě NaOH?
Přesto mu po jeho rozdílné prezentaci NEVĚŘÍM !!!

henes
12. 08. 2013 08:26

Krásná Monika........asi jsem slepej ale krása vypadá jinak,nebo ne?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.