Problémy s alkoholem v Česku podle všeho řeší Iveta Bartošová popíjením v Itálii. Zdeněk Macura, který k moři zmizel společně s Ivetou, připustil, že jeho svěřenkyně dále pije. Přesto, že se jí v tom snaží zabránit…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Mně ne. Líto je mi jejího syna a její mámy. Bartošové v průběhu života spousta lidí pomáhala, ona se jen všem mstila. Zlá a mstivá ženská. Její syn ale za svou mámu nemůže. Už si musel vytrpět moc, máma mu ničí život, ten si to ponese až do hrobu. Představte si, že máte věk dítěte nebo dospívajícího a vlastní máma na vás nahrne trápení, s jakým si těžko poradí i psychicky nejodolnější a nejzkušenější dospělí.
Jak nehlásí? A co by jako ještě měli všichni dělat?!
Ona na svoji rodinu jen kydá špínu.
Být to moje dcera, dávno bych hupla na vlak a počkala si na ni... když už ona netrefí za mámou. Tu její ožralou tlamu bych jí propleskla tak, že by si to pár let pamatovala
vím ,že mi nejspíš někdo bude oponovat,ale mě už v téhle chvíli je paní Bartošové líto ..i když si za to v prvopočátku mohla sama samozřejmě.Ale nyní už už sama nezvládne nic...viděla jsem takhle kolegyni -lékařku..ženská ,co by měla vědět...a skončila na detoxu ...lidská troska.Velmi se mi líbil jeden příspěvek ,že by bylo prima ,kdyby už mohl rozhodovat a fakt pomáhat Artur-je to totiž nejspíš jediný člověk ,který to s Ivetou bude myslet fakt dobře.Protože to ,co předvádí pan Rychtář -z toho je jednomu špatně! Když miluji -tak pomáhám tiše ..bez svědků ,novin ,kamery a velkých slov..
naprosto souhlasim. To, co zacalo jako fraska se rychle blizi k tragedii. Tahle pani potrebuje sanatorium a odbornou lecbu. Byt s nekym kdo to s ni mozna mysli dobre, ale kdo nedokaze pochopit zavaznost jeji situace, ji nemuze pomoci. Myslim, ze se uz vetsine lidi dela z Ivety spatne.
Pokud ani Macura nepochopí, že Ivetu "nevyléčí" s alkoholismu, že potřebuje hospitalizaci, tak jí taky škodí.
Je jasné, že jí chce oddělit od násilníka Rychtáře, ale primitivovi nic nedocházá a stále se roztahuje v jejím domě.
Měl by on podat na Rychtáře trestní oznámení za používání cizích věcí.
V Italii ?? Odišla ožrata a počurana...Znova chce vyvolať sucit, mala by ísť na psychiatriu i s Macurom a rychtařem a všetkými, ktorí na nej zarábaju...