Moderátor Jiří Krampol (74) se děsí časů, kdy bude odkázaný jen na svůj důchod. Pokud mu Prima skutečně zruší pořad Nikdo není dokonalý, dostane se s manželkou Hankou (51) do finanční tísně.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pokud se nepletu,tak nekde udajne na Okori maji byt ci dum. Tak at jdou tam. Hana v invalidce, Jiri si bude uzivat duchod. Tak malej mit nemuze. Chce top trochu skromnosti. A nebo se Hanca vyda na nakup za 5 prstu. To ma zmaknute.
Tak já nevím...Začínám pochybovat o zdravém rozumu těch našich "umělců", kteří si snad představovali, že pokud mají v TV nějaký pořad, bude se tento vysílat až do skonání světa? Copak jim to nemyslí jako většině obyčejných lidí? Přeci situace v našem státě taková jaká je už trvá docela dlouho na to, aby si každý, kdo momentálně vydělává dokázal spíše ušetřit na ta léta, kdy se prostě dařit nebude, ne? A teď si ještě vzpomínám konkrétně na Krampola, jak se "durdil", když ho "Františka" z módní policie sjela za jeho oblékání a on nám sdělil, že neobléká žádný šunt, ale všechno jeho oblečení je značkové...Co k tomu více říct? Já chápu, že jeho věk je už vysoký na to, aby si všechno pamatoval, ale způsobů jak ušetřit se mu nabízí docela dost (včetně jeho překrásné a inteligentní manželky)!, takže...?
A tímhle srdceryvným sdělením chce snad přispět na nájem, upozornit na uvadající herecké příležitosti, stárnoucí ženu v domácnosti, co kdysi bývala učitelkou v mateřince, nebo vyhlásit sbírku na chudé umělce a jejich psy? Krampolovi možná zruší letitý okoukaný pořad, důchod a nadčasový chrup mu zůstanou..
No já se zase až tak o Krampolovy nebojím. Se podívejte na Polívku! Ten je taky bez peněz a tak mu televize dohodila "bezva" pořad Polívka na víně! No tak nezajímavý pořad jsem už dlouho nezažil! No vlastně něco podobného měla Bohdalová, ale to naštěstí skončilo, takže se spíše bojím, že pro Krampola se také nějaká ta kravina v televizi "vyrobí"! Takové "talk" pořady se mohou oproti Šípovému "Všechnopárty" zahrabat hluboko do země! "Umělci"! Rozhazují a pak bečí, že nemají z čeho žít! Musí si uvědomit, že zase až tak "žádání" prostě nejsou........
Sledovat Polívkův vypitý ksicht, tak to je spíš za trest.Chudáci umělci, když došlo na to, že budou nuceni také platit daně a pod., tak si Postránecký stěžoval, že stát obírá nejchudší z nejchudších.
Na ulici rozhodně neskončí, tak na co si stěžuje? Dáma jeho srdce už dávno netuší, co je to práce, třeba nastal čas to zkusit! Kromě toho - invalidní důchod by získala díky svým alkoholickým eskapádám, takže nakašlat!!! Oni jsou na dně? Ať se jdou podívat, jak zoufale žijí někteří lidé, kolik berou rodiny s dětmi, důchodci, lidi bez práce!!!
Krampolovi jsou na dně Za jeden díl Nikdo není dokonalý inkasoval 50 litrů,což sám přiznal. To mi hlava nebere,kam ty prašule dali. Je to tím,když starej kmet má mladší ženskou. Je to blb.
Janda si taky stěžuje,další adept na sociálku? Celeblity na blití...