Herečka Dáda Patrasová (57) se do hubnutí pořádně obula a drží přísnou dietu. A má k tomu rovnou dva důvody. Potřebuje zhubnout po natáčení filmu a také zářit po boku manžela Felixe Slováčka (69) na jeho velkolepé oslavě narozenin.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No já jsem dost přibrala jak jsem přestala kouřit, pak jsem opět začala a stejně kila dolů nešla. Teď se o to snažím znovu, ale zvolím metodu el. kouření, tady mají cigaretu dobře popsanou... http://www.elektronickecigaretynejlevneji.cz/princip-a-slozeni-elektronicke-cigarety
Naprostý nesmysl. Vaše argumenty jsou jak ze sedmdesátých či osmdesátých let. Zkuste si prostudovat třeba práce dr Kwasniewského a dalších...Dieta Paní Patrasové je v souladu s nejnovějšími poznatky v dietologii. Po ukončení hubnutí stačí jen přidat trochu sacharidů, zhruba 1 až 1.5 gramů na den a kg váhy....
Odvodňuje pouze prvních pár dní od počátku diety. I když já se zdráhám říkat dieta - spíše bych řekl optimální výživa. Poté se tělo přepne do stavu ketózy, kdy tělo přednostně zpracovává tuky , v potravě i ze svých zásob.To je pro organismus mimo jiné mnohem méně zatěžující, než získávat energii rozkladem sacharidů na jednoduché cukry, za soustavného přetěžování slinivky....
Aha, takže vy to máte z televize.... Zkuste něco nastudovat z odborné literatury , než začnete papouškovat "správné hubnutí z televize"
Ve stavu ketózy tělo spaluje tuk jako primární zdroj energie, to se prostě nedá vyvrátit.
A ještě co se týká té vaší "přirozené stravy", sacharidy a škroby v dnešní podobě zná lidstvo nějakých 5000 až 10000 let, tedy zatraceně málo na to, aby se naše tělo mohlo zcela dokonale geneticky této stravě přizpůsobit....
muzes si to rozvrhnout klidne i takto a taky to bude fungovat, to je tzv. CYKLICKÁ KETOGENNÍ DIETA - CKD ...tato dieta ma velmi pozitivni vysledky pri lecbe epileptickych zachvatu!