Podraz na Evu Pilarovou: Vojta Dyk s ní odmítl zpívat, klesla na úroveň Bartošové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Podraz na Evu Pilarovou: Vojta Dyk s ní odmítl zpívat, klesla na úroveň Bartošové!

Eva Pilarová (73) chystá nové album, které ovšem nebude vypadat tak, jak zpěvačka původně plánovala. Nezazní na něm společná skladba s Vojtou Dykem a Matějem Ruppertem. Důvod? Nechtěli nahrát další »Heja, heja«!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ines
27. 04. 2013 05:26

co si vojta dyk mysli ? urazi zpevacky co neco nazpivali a dokonce pisnicky I.B a je jich nekolik dokonce jsou po mnoha letech stale popularni jako vanocni pisne tak pisne jako ,dej mi ruku a mnoho jinych a taktez filmove pisne jedna ktera asi nikdy nezanikne tri orisky pro popelku.dokonce heja heja mladi lide si oblibili a ma tech pisni ktere se drzi aspon 20 let na vysluni porad dost.nenam zadnou pisen ktera by jak detem,tak mladym a dokonce tem starsim utkvela v pameti od vojty dyka ,ale iveta jich ma a jeste dalsich 20 let budou vysilane.simek sklada urcite lepe a kvalitneji nez to co zpiva vojta dyk.nejdrive az neco dokaze sam a pak poukaze na jine ,protoze to nema uroven.sam karel gott vi ,ze nahrat pisen s ivetou bartosovou je jisty uspech.nakonec i dobre zpevacky maji spatnou dobu ,ale to neznamena ze je konec .

honzina
27. 04. 2013 06:08

jen se z tý ožra.lý nány nepodělej, a Pilarka to je kapitola sama pro sebe, měla by zalézt do muzea a byl by klid

nyxx
27. 04. 2013 07:07

Ano, může se to stát, každý občas není ve formě, problém je, že u Bartošové už jsou to léta, co v té formě není a Gott by s ní určitě už nic společně nenazpíval.Nepatřím k těm, kteří tu neustále na Bartošovou hází špínu, ale realita je taková, že Bartošová bude už zřejmě jen tak paběrkovat a velká hvězda z ní už opětovně nikdy nebude.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.