Zklamaná Tereza Kostková: Vietnamci hyzdí Česko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zklamaná Tereza Kostková: Vietnamci hyzdí Česko!

Herečka Tereza Kostková (36) miluje výlety po českých památkách. Pokaždé ji však rozčílí pohled na vietnamské obchody v centru historických měst.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

winterfreshka
22. 04. 2013 12:27

S Tondou vidím vymajstrované,mám pocit,že u nich také nakupuje

opportunity
21. 04. 2013 20:57

jsou obchůdky obsazené Albánci, Italy atd., a prodávají se skvosty jako matrjošky a ruské vojenské čepice.

fizi
15. 04. 2013 10:25

tak jsi se zdála moudrá a milá bytost.Ale jek je vidět,zdání klame.K tématům pode mnou není co dodat,nevíš nic o důchodcích,kteří po zaplacení nájmu a inkasa,nemají za co nakoupit oděv a boty,tak jsou vděčni za Vietnamce.Nevadí Ti život třeba v Karlových Varech,kde se dnes už Čech bojí něco svojí řečí říct,aby nedostal na hubu,nebo neskončil pod betonem tohoto ruského města.Vietnamci posílají děti do škol,narozdíl od Rómů se snaží žít podle našich zákonů,protože jsou vděčni za pracovní příležitost i za práva a nároky v ČR.Ale to všechno už tu bylo řečeno.Včera jsem se díval na pořad "Máme rádi Česko".Do té doby jsem Tě měl za slušně vychovanou ,dobrosrdečnou i když někdy už až moc obsazovanou herečku.Po Tvém včerejším vystoupení už ani náhodou! O paní Morávkové je známo,že chce být za každou cenu dokonalá,vše přehání,prostě musí být nej,i když na to nemá.Ale to,co jsi předvedla včera Ty,to tedy stálo za to.Soutěž jsi nebrala jako zábavu,s humorem,ale řvaní,vykřikování o nespra­vedln­osti,­odchod a uražená ješit­nost­...no­,hrů­za.A­si jsi nechtěla zklamat tatínka,že jsi hloupá,tak jsi ukázala národu,jak jsi nafou­kaná,­sebes­třed­ná a vzteklá.Nikdy bych to do Tebe neřekl.Chudák manžel a ještě větší chudáček Toníček,který je veden k takové rádobydokonalosti.

hillaarkaa
15. 04. 2013 08:55

Přesně-úplně jsi mi to vzal(a)z patra

simeonsimeonovic
15. 04. 2013 08:26

V tom případě mi udivuje, že jí nevadí, že národní řečí v Praze se stává ruština, že je ve městě pomalu více rusky /ukrajinsky.../ hovořících obyvatel, že v obchodech v centru Prahy, kde mají prodávat českou tradici prodávají rusové ruské beranice, matriošky a pod., že jdete zaplatit ke kase v supermarketu a tam na vás mluví lámanou ruštinou prodavačka. V roce 68 i v roce 90 jsme je vyprovodili a oni se nám teď vrátili v 100 násobném počtu.

winterfreshka
14. 04. 2013 17:25

Myslím,že víc než vietnamské obchůdky a večerky hyzdí Česko a jeho pověst sajrajty,které nabízejí v supermarketech a další okrádací prak­tiky,­korup­ce,kri­mina­lita a krádeže

donaukinder
14. 04. 2013 16:41

Mě taky mrzí, když vidím, jak jsou historická centra měst zaplněná obchůdky s nekvalitním zbožím. Myslím, že málokdo už u Vietnamců nakupuje, oblečení od F&F, Cherokee, New Yorker, C&A, Kenvelo, Orsay a Bonprix není o moc dražší, ale je kvalitnější a hlavně anglické nápisy na nich jsou bez chyb. Před týdnem jsi u Vietnamců kupovala bundu, chtěla jsem ji nosit jen na zahrádku nebo na procházku se psem, po prvním použití se mi zničil zip a ve švu se už trhá látka. No co, stála jen dvě stovky, ale mohla vydržet aspoň měsíc. Ale zas co se týká potravin, to jsem ráda, že je Vietnamčíci mají. Mají otevřeno i ve svátek, a když vám přijede nečekaně návštěva, máte kam jít koupit sušenky. Já říkám: potraviny ano, oděvy, kosmetika a modeláž nehtů NE.

kalichmann
14. 04. 2013 15:39

Je fajn mít za rohem vietnamskou nebo českou večerku, kde jsou do půlnoci a o všech svátcích. Ale třeba potraviny nejsou o proti jiným krámům levnější. U některého zboží dokonce naopak.

A na jiné téma. Zajímalo by mě, proč po 10 minutách od uveřejnění stáhla redakce rozhovor s Marcelou Holanovou ???????

zamlzena
14. 04. 2013 14:49

stejně tak KFC a Mc Donald Prahu pokazily. A nejhorší je ta tochá činnost kmotrů, tou se dusíme m,nohem více bež stánky Vietnamců. Kvalita zboží je často srovnatelná s kvalitou značkového zboží v obchodech. To se vyrábí v Číně. Mysli více lide český a NEPODPORUJ PODVODNÍKY A ZLODĚJE.

Shelby16
14. 04. 2013 13:47

Když vydělává milióny na kýčovitých srágorách jako ULICE nebo ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ !! Ale dobrých 70% českých chudých domácností je rádo, že vyžije z malého českého platu a koupí cenově dostupné základní ošacení pro sebe a pro děti od Vietnamčíků, protože kupovat konfekci a oblečení v drahých obchodech si nemůže dovolit !! Ono je rozdíl pořídit pěknou zimní bundu od Vietnamce za 200,- Kč a podobnou si koupit za 1.000,- Kč a více !!! Když těch 800,- Kč potřebuje na jídlo, jinak by člověk už neměl ani na to žrádlo, jak je všechno drahé, poplatky a daně se zvýšily natolik, že pracujícímu z 10-ti nebo 12-ti tisíc po zaplacení nájmu a všech poplatků zbyde často velké kulové. V životě se nepodíváme do ciziny na dovolenou a často nemáme ani na vstupenku na české koupaliště v létě. Přála by Kostkové, aby brala 10.000,- Kč a přestala by takhle blbě kecat !!!

zkratik
14. 04. 2013 13:25

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

gabbe
14. 04. 2013 12:13

Pri kazdem prejeti hranic at uz je to na Cinovci atd tak vas uvita to vsude stejne a hrozne V I E T N A M S K E trziste nic proti nim nemam ale nejaky styl a poradek by tam mel byt.To same plati pro vsechny "okouzlujici "obchody se suvenyrama na pr.v Praze kde prodavaji priblble BABUSKY, VOJENSKE CEPICE,VYZNAMENANI to vse nema s Ceskou republikou nic spolecneho staci ze je na ulicich slyset jen ta "bratrska" rec a uz je mi na nic.Jsme v cesku a tak by to melo take tak vypadat.Putinovo vyrok o mensinach a zvycich by melo byt videt i na jeho "oveckach" a ne aby byli hlomozne slyset na dalku kolem sebe a chovat se tak jak se ma kdyz jsem na navste­ve!!!!­!!!!!!­!!!!

aveneta
14. 04. 2013 10:29

Až budou mít lidé tolik peněz co ona, tak budou také opovrhovat vietnamskými krámky....ale teď zaplať pánbů za ně. Je snadné zvedat nosánek když mám takové prachy, ať to zkusí žít s 7 tisíci na měsíc a s toho věe poplatit, bydlení, stravu i oblékání a pak by byla ráda za vietnamce či seco hand.

honza46
14. 04. 2013 10:08

Jinak trpaslíci jsou nevkus a taky řada jiných věcí, ovšem oblečení a boty jsou mnohdy jedinou možností nákupu chudších lidí. Ostatně zajděte si do nějakého hypermarketu a často tam najdete úplně stejné triko či boty a dvakrát dražší než to prodávají Vietnamci a naši prodavači by si jejich ochotu měli vzít za vzor. Je sice nezaměstnanost, ale mnohde nás vítají unuděné prodavačky nebo ti, co ti, co vůbec zboží nerozumí a neumí poradit. A vyměnili by vám třeba v českém hodinářství baterii do hodinek úplně zdarma?

karel128
14. 04. 2013 10:05

Viet­namce/­Viet­cong/j­iž přes 20let prodávat podřadný pašovaný BRAK,z kterého neplatějí daně a mnohdy ani clo!!,když je všechny okolní státy okamžitě vyhnali!/spočítali si totiž to ekonomické nebezpečí pro stát!/čili vlastně všechny pracující čechy!!/,tímto levným pašovaným BRAKEM vlastně zlikvidovali naše české trhovce a dopomohli k likvidaci našeho textilního a obuvnického průmyslu!!!a statisícům nezaměstnaných,za což můžou ti naši šmejdi,bezprizorní zlodějský politický mozky!!/který na tom dodnes profitují??!/za což by měli spíše sedět v kriminálech a ne v poslaneckých lavicích!!!.A všem sockám,co zde píší ty debilárny,že nebýt congů by chodili s nahou ***í?!- Šetřete el.energií na počítačích psaním soc***vin,a jeďte si nakoupit do Německa levnější a kvalitní-originál oblečení a potraviny,než ten hnůj od Vietcongu,..no fůj-předražené potraviny pro prasata!!,- tady ti ty nejchytřejší chemiku! utíkají již přes 20let miliardy ze státu!!!,to ti Kalousku nevadí?!?!,nebo ti posílají spropitné s držhubným na konto v cizině??! xindl..!

britva
14. 04. 2013 09:37

I

starypes
14. 04. 2013 09:29

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

luvy1979
14. 04. 2013 08:41

No, jenomže o tom je kapitalismus... Přežije ten, kdo lépe umí, ví, dokáže, prosadí se... Samozřejmě, ve společnosti jsou i mimotrhové síly, kdy někde někoho někdo prosadí, tahle rádobyherečka, která nezhraje ani muchomůrku na besídce, by o tom mohla psát romány (pozdravujeme tatínka!), ale ve všeobecnosti je to tak...

drakoska11
14. 04. 2013 08:30

T.Kostková se na všechno dívá jen z jedné strany.
1. o vzhledu obchůdku v historické části města nerozhodují jen jeho provozovatelé, ale zastupitelstvo příslušného města. A jestli uvnitř prodává Vietnamec, Čech a nebo někdo jiný je vedlejší. A co prodává? To co lidé kupují.
2. T.Kostková asi nemá problém nakupovat předražené české výrobky. Občas se jdu podívat na farmářské trhy, ale nakupuji minimálně - nemám na to. To se týká jak potravin tak hlavně řemeslných výrobků. Takže chyba asi bude někde docela jinde.

stekavka
14. 04. 2013 08:19

A kde se mají řemeslu učit,když naši zákonodárci všechno prodali a fabriky kde by se mohli něčemu naučit nejsou.Kuchaři se učí vařit z pytlíků, na to nemusí být vyučený,návod si přečte každý.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.