Štikovi to dokázali: Jsou z nich celebrity! Bez krásy a talentu! +ANKETA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 23. května 2025

Svátek slaví Vladimír, zítra Jana

Štikovi to dokázali: Jsou z nich celebrity! Bez krásy a talentu! +ANKETA

Tenhle příběh by nenapadl ani nejlepšího hollywoodského scénáristu. Obvykle se totiž v příbězích se šťastným koncem stávají úspěšnými a slavnými jen ti, kteří dobře vypadají nebo něco umí. V Česku to ale funguje jinak! A pro důkaz stačí zajít do Hostivice. Rodina Štikových totiž předvedla, jak se staví "Český sen".
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

franckajagrova
20. 03. 2013 16:23

..Je dobře,že aspoň aha píše o této rodině realisticky a né
v superlativech jako Blesk !

pohadkamaje
20. 03. 2013 16:22

Většina lidí ničím nevyniká a nic neumí. Proto je zajímají další lidé, kteří ničím nevynikají a nic neumí, ale (čímkoli) zaujali. Podávají důkaz, že se celebritou může stát úplně každý.

zlobit
20. 03. 2013 16:35

Jakou celebritou ? Jsou to ubožáci, kteří si myslí, že když mají peníze budou jejich dcery šťastné.

bohatyprdnikatel
21. 03. 2013 03:06

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

franckajagrova
20. 03. 2013 16:22

BB =BLOND A BLBÁ RODINA,NO SPÍŠ SPODINA !

ko.ko.tek
20. 03. 2013 16:07

Štikovi kdo dělá chro chro chro?

ko.ko.tek
20. 03. 2013 16:06

Já je nijak neodsuzuji, jen chytli šanci za pačesy, ale co mě nejvíc pobaví, jsou jejich vzhledy. Postavy se dědí i já mám v padesáti pupendo, ale tyhle dcerky se od svých rodičů neodklonily ani o píd. *** a mama mají bachor, dcery mají bandůra, *** a mama mají dvě brady, dcery je mají taky, atd... ta nejmladší, to je síla, ta má lýtka jak betoné sloupy na veřejné osvětlení. Z této fotky jsem usoudil jediné, asi nebudou tak nobl, jak se prezentují, páč podle jejich vyžraných postav, nežerou drahou, zdravou stravu jako je zelenina, ryby, tvarohy, saláty atd.., ale jen paštiky, sekané, levné salámy, pomleté kožky, odpad z kvalitního masa, jako jsou odřezky.Jo prostě Štikovi si žerou jako prasátka a tak i vypadají. Štiko chro chro chro

dramajda
20. 03. 2013 16:21

zlobit
20. 03. 2013 16:37

bohatyprdnikatel
21. 03. 2013 03:07

curious
20. 03. 2013 16:00

A co píše o takových celebritach wikipedie :
celebrita II. řádu, béčková celebrita – člověk, u kterého je ochota médií o něm informovat marginální, popřípadě o něm informují jen ve spojení s jinou („prvořadou“) celebritou (ke které má často nějaký vztah, např. je to její choť, příbuzný nebo partner, z čehož někdy vyplývá, že část slávy je indukována i na něj). Někdy se pro tyto lidi používá i (pro někoho hanlivý) výraz polobrita.
Tak celebrity nebo polobrity ???

colombina
20. 03. 2013 17:02

nejspíš NULAbrity

bohatyprdnikatel
21. 03. 2013 03:08

baronessa
20. 03. 2013 15:41

Naopak - těchto vepřových "celebrit" už má každý plné zuby. Denně mít před očima - ať už chcete nebo ne - tyto hloupé zmalované příšery, denně další důkazy, že pokud se ho*na chopí bulvár, vyčaruje z něj zlatý šperk....za sebe volám DOST. V této rodině není nikdo, na koho bych chtěla koukat. Ledaže by se kolektivně rozhodli doplnit si vzdělání a dát e na zdravou výživu. Možná si denními příspěvky v bulváru chtějí vydělat na kolotoče a houpačky, jinam se nehodí. Chudák dítě, prodávají ho ještě před narozením. Bílí cikáni to jsou, nic jiného.

alexa-lexa
20. 03. 2013 15:54

Skvěle napsané,tyhle vykrmené prasečí hlavy, zajímají jen bulvár,žádné celebrity to nejsou!! Je to až (s odpuštěním) k zblití vidět tuhle prasečí pakáž denně někde křivit ty trojbradý tlamy, omlouvám se,ale slušněji to napsal nelze. Autor tohohle článku je u mě jen a jen pořádnej de-bil,protože tyhle prasnice předvedli národu jen svoji nedozírnou blbost!!!!!

bohatyprdnikatel
21. 03. 2013 03:03

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.