Celebrity si z VIP Prostřeno! udělali výdělečný obchod. Zatímco »smrtelníci« musí v show vařit sami, některé známé tváře to mají předem vymyšlené. Nejenže hospoda, ve které se večer odehrává, má reklamu, ale jídlo za účinkující připraví profesionální kuchař. Nemusí pohnout ani prstem a inkasují za to 40 tisíc korun! Co je to za nechutný podvod?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ať si přepne na jiný kanál dneska má na výběr a že nevaří sami někteří to asi ani neumí ale na druhé straně mě překvapila Dáda jaká je kuchařka a Světlana taky výborná někteří kritizují dávají málo bodů ale sami umí hov.najs a klepou se na výhru mě se to líbí a pokud na to zapomenu tak si to pusím z archívu akorát mě vadí že před to nacpali obehranou trapárnu s Krampolem a ty kozí chlívky to mě taky lezou na nervy přepínám a potom zapomenu že je vaření
VAŠE STAROSTI BYCH VÁŽNĚ CHTĚLA MÍT. KDYBY SE V ČESKU DAŘILO VŠEMU TOLIK, JAKO ZÁVISTI, BYLI BYCHOM ZA VODOU. VIP PROSTŘENO SE TOČÍ OD RÁNA, NĚJAKÝCH OSM HODIN ZÁZNAMU. ONO SE TAM PAK TĚŽKO VŠECHNO VEJDE, TO VÁS NENAPADLO? PROČ SE DO TOHO PŘIPITOMĚLÉHO POŘADU NEPŘIHLÁSÍTE SAMI?
nože, který mu podával kuchař, aby něco dělal. Všichni chválili játrové knedlíčky, ale ty byly dávno hotové a ani to nepřiznal!! Takového podvodníka jako Županič to jsem ještě v Prostrěno neviděla, ten nedělal opravdu nic, měl udělat řízky ve friťáku ale na to se vykašlal nebo ani nevěděl jak se to dělá a nandal hotové vepřové řízky pro hotelové hosty Ten měl problém i řízky obalit - zjevně to dělal poprvé.
Někteří mají pomocníky, ale on nedělal nic - nic - nic.
Souhlas,ať VIP nebo obyč Prostřeno-už se to zkrátka nedá.Pryč jsou doby,kdy člověk ve všední den usedal v 18hod k TV a těšil se a psal jeden recept za druhým.....
alidi na takovou zhovadilost ještě kouká , ani náhodou , všichni jsou levý jak šavle ... mě fakt stačila vykulená Šulcová , co myslela, že se jí maso upeče nad svíčkou , prostě nepochopitelné a ubohé ....
Rohodně tam byli horší než Šulcová, např. Míša Dolinová, Markéta Hrubešová - ty sice vařily ale neskutečně za zády pomlouvaly své kolegyně a ještě schválně mizerně hodnotily druhé, aby vyhrály.