Hodně lidí se domnívalo, že Iveta Bartošová nezvládne velkolepý návrat a znovu se zhroutí. A bohužel to byla pravda. Z Ivety je znovu psychická troska a její přítel Rychtář přiznává, že tentokrát se to bez lékařské péče neobejde…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jenže pak mi došlo, že to je za prvý už popadesátý za posledních deset let (dokolečka dokola telenovela - Zhroucení, Demonstračka, Léčení, )Utěk z léčení, Novej milenec na CELEJ ŽIVOT, Novej tým, Novej comeback století , Podraz, Odchod týmu a flusání jedů na ty zmetky, co ji okradli ble ble, Zhroucení, Demonstračka, Léčení, )Utěk z léčení, Novej milenec na CELEJ ŽIVOT, Novej tým, Novej comeback století , Podraz, Odchod týmu a flusání jedů na ty zmetky, co ji okradli ble ble, ... DObře jí tak, ludře lenivej, zpuchřelej a tlustej, sama si zasila, sama si sklůízí, ale podle mě je to zas jen snaha vzbudit soucit, pro mne za mna ať se opravdu otráví, až bude chystat zas demonstračku, je zbytečná a škoda peněz na její neustálý záchrany a výjezdy, jen ať si to vyzobe, zasila bouři, zatím se jí nic neděje, nebudu ji litovat - jí už nikdy!!!!
Jj, říká se - Kdo seje vítr, sklízí bouři, ale ona to má zatím naopak - rozsela a zasila mnoho zla, takže spíš se to její zasetý rovná tý bouři, zatím sklidila prdlašky, jen vánek, ale dostane co zaslouží, zlá a lenivá bezohledná vypočítavá přetvařující se ježibaba dojede, jestli ne dnes, tak brzy, a právem.