Hodně lidí se domnívalo, že Iveta Bartošová nezvládne velkolepý návrat a znovu se zhroutí. A bohužel to byla pravda. Z Ivety je znovu psychická troska a její přítel Rychtář přiznává, že tentokrát se to bez lékařské péče neobejde…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Není dne aby se v bulváru neobjevilo jméno Ivetky.Nechte ji už v klidu.Nikoho to už nezajímá.Ať si vše vyřeší sama.
Další je Ornela -jediná žena na světě ,která je těhotná se ženatým mužem.Bylo by lepší se teď před vánoci zabývat příjemnějšími věcmi?
mala byť už dááááávno v starostlivosti lekárov a čím ďalej od Rychtářa, lebo ak v nej ešte čosi normálneho zostalo, tak on to v nej zničí. Podľa mňa on je chorý tiež.
Nikdy jsem zde nečetla,že Artur byl na Moravě u babičky, nebo že ji vůbec zná.Možná by pro Ivetu bylo dobré, kdyby kopla do *** toho psychopata,co ji pořád někam cpe sám sebe zviditelňuje a vrátila se na Moravu k mamince.Tam by jí bylo podle mně nejlépe.Iveto, prodejte barák,stejně ho máte zadlužený,sbalte kufr a běžte k mamince.Ta Vás určitě příjme.Rodiče svým dětem odpustí všechno. Opačně je to složitější.Rychtář Vás psychicky zničí.Jste nemocná, musíte se léčit.Je mi Vás moc líto.
Máš naprostou pravdu,ale Bartošová to nikdy neudělá.Její maminka je normální,nepotrpí si na zviditelňování a Iveta bez toho nemůže být.Proto taky nejzdila domů,nemá ráda obyčejné lidi,protože sama myslí,že je něco vyjímečného.V podstatě je,alkoholická bulvární prostitutka.
nazpívala dvě nové písničky, které sice nejsou bůhvíjakou bombou v popmusic, ale jsou o hodně lepší než to její Heja, heja i když jí určitě pomohla i nějaká technika. Kdyby se umístily na přednějších žebříčcích, tak by se z toho dna možná mohla i odrazit a někdo by jí konečně už udělal slušnou desku. Jistě by jí to psychicky pomohlo, a když by viděla, že je o ni opravdový zájem, ne jen zájem nějakých podvodníků, kteří chtějí těžit jen z jejích skandálů, tak by se snad i vzpamatovala.