PTa zpráva vyvolala smutný rozruch. Stačilo, aby zpěvačka Lucie Bílá (46) na Českém slavíku, v show Česko Slovensko má talent i v rozhovoru pro Aha! naznačila, že zdravotní stav herečky Jiřiny Jiráskové (80) se zhoršil natolik, že opouští tento svět. Společně už dokonce oslavily i Vánoce, které přitom budou jen za pár týdnů!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Hm, Bílá se chová netaktně, co ji znám... Není ale zlá, ona je prostě jen hloupá.. Gregorová měla přimět Radka, aby, pokud ho to trápilo, zaujal stanovisko za svého života - zprostředkovaná kritika mě nezajímá, protože osobně jsem o problému Radka mluvit neslyšel, takže neznám a ani se už nedozvím jeho názor, který jediný by mne zajímal... Házet špínu na umírající herečku, která se navždy zapíše zlatým písmem do dějin českého a československého filmového a divadelního herectví, mi přijde ubohé - je to stejně netaktní jako trapná truchlohra Bílé...
Pro rejpal3--jakým zlatým písmem?Vždyť za mlada hrála s nejlepší kamarádkou jenom soudružky svazáčky a v pozdějších létech jenom v štěky!Ve filmu Fanny tam hrála spíše Bohdalová,to jistě uznáš.Takovéhle štěky se rozhodně nezapíšou zlatým písmem nikde.To si piš.Jirásková ráda hrála "dámu"ale byla jenom pražská džunda od Podskalského,který se nikdy nerozvedl a měl svoji ruskou manželku.
v jejím věku? Ze stáří se nedá uzdravit, na stáří se prostě umírá, to je fakt. Jí přejou hodně síly a ještě stovky dalších let? Toho se dožívají fakt jen čarodějnice
všichcni přejí Jiřince pevné zdraví a jdou se někteří za ní juknout....aby nevypadali tak blbě a přibraly si body za humání chování, vše odpuštěno , mámne jí rádi , když jí má ráda Lucie