Zpěvačka Iveta Bartošová (46) se pomaloučku vrací na výsluní a dokonce se jí začínají i plnit její životní sny! Velkou zásluhu na tom má televize Pětka, která Ivetě s jejím návratem do showbyznysu značně pomáhá. Teď jí dokonce napomohla k nové kuchyni za 325 tisíc korun, na kterou by se zadlužená zpěvačka nikdy sama nezmohla! Její výbušný přítel Josef Rychtář (54) z toho ale zase chytá »nerva«!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Každou obyčejnou ženskou, která se měsíc, co měsíc snaží uplést z *** bič, aby rodina vyšla s penězi a všichni byli jakž-takž spokojeni, musí tato úžasná zpráva vytočit to vrtule. K čemu je této šmudle, co ve 43 letech učila dělat řízky (pro Pomejeho), nová kuchyň? Multifunkčního troubu už má doma hezkých pár měsíců. Jen tak dál Blivet a nasserreš i těch zbylých 9 paluškářek
Ještě nedávno se bulvár předháněl ve zveřejňováním seznamu exekucí na Ivetu a nyní se jí nezeptá - A co dluhy? Ty už zaplacené máš? Měla dluhy na hypotéce, na finančáku a kupuje si novou kuchyň? Co exekutoři, ti jsou kde?
a ta kuchyň evidentně nebyla ze smeťáku, ale smeťák z ní udělala "celebrita". jasně, že se tam nedá vačit, když je naní bordelu, že se tam nevejde už vůbec nic. Předpokládám, že sponzor neviděl její starou kuchyň, protože až za 2-3 měsíce zarovná tu novou linku bordelem, to bude mít ta dotyčná firma panečku reklamu. Velká trouba je dobrá, tam může schovávat špinavé nádobí. Ještě by to chtělo sponzora na obrovskou vanu a "wapku", aby pak to plesnivé nádobí pustilo. Případně sponzora na nádobí.
Tak ona si ta sfině chamtivá, když to platí někdo jiný,musí říci o kuchyň za 325 tisíc! To je takový bezcharakterní šmejd, že nemá konkurenci! Ale aspoň bude mít exekutor co zabavovat.
Jistě, sobecká dorota zvyklá nehrábnout a jen brát a nechat se dotovat.. Proč by si brala kuchyň za 70 tisíc, ne? Je to sFině líná a prolhaná, na syna kašle zvysoka, 20 let nehrábla a dělá normální dorotu, podrží za prachy, polívku a vykoupání a krmení. Ta se mi fakt tak zprotivila a znechutila, že nechápu, jak jsem ji kdysi mohl litovat, holt jsem jí taky na to skočil, sFini, teď se fakt těším na titulky že je po ní... a předtím si tutově pořádně zobne, dobře jí tak, kdo seje vítr, sklízí bouři, a ona hodně narazí, a moc se těším, asi to zní hrozně, ale tyhle sFině bych střílel.
Souhlas montevideo.
Ta cubka rika......splnil se mi sen........za splneni sveho sna nepovazuje splodeni jedineho syna o ktereho be se prikladne starala. Vona je stratsna az ted,kdyz odkopla syna. Ta vlasatice playbackova ale novou bejzbalku svemu soustacovi nekoupi a nekoupi,cubka jedna.
Však to udělala Štajdlové,u Podhůrského nesnesla,že má dobrý vztah se svou bývalou ženou.Iveta není normální,proto je k ní taková diskuze,je nám pro srandu.
Ta je ráda, že se ho zbavila, ani po něm nevzdechne, ani o něm nemluví, jen když se jí zeptají - prdí na něj, ludra.A neplatí nic, socka, přece nemá ani korunu, všecko jí cáluje Kule a krimoš.