Jirásková o vyhazovu Brzobohatého z divadla: To se stává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Jirásková o vyhazovu Brzobohatého z divadla: To se stává!

Zklamaná a rozhořčená, právě tak se cítí herečka Hana Gregorová (60) tři týdny po smrti svého manžela Radoslava Brzobohatého (†79). Našla sílu a odhodlání, aby si veřejně ulevila. A její jedovatá slina doplivla až na nemocnou Jiřinu Jiráskovou (81). Ta prý jejímu muži uštědřila ránu, která se až do nečekané smrti nezahojila! Proč osočila tuto stařičkou dámu?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

rejpal3
13. 10. 2012 14:44

Ty pitomá Lukrécie, herec bez divadla umírá, to by měla vědět i přechytrá bara pode mnou... Já vím, proč pro Radka nebyly role, ale neřeknu... A ještě - Gregorová je nevychovaná kredenc bez úcty... A to její herecké umění tedy špice rozhodně není...

klidek.pianko
14. 10. 2012 01:14

zora556
14. 10. 2012 13:20

A to mas odkial ze Gregorova je priserna herecka. Porovnaj ju s pani Jiraskou a je to nebe a dudy. Jiraskova vzdy prehulena a Gregorova krv a mlieko, tomu hovorim rozdiel. Ale pises to tiez tak akoby si poznal cely zivotopis Gregorovej a dokonca s nou byval a tocil.

zkrat.
12. 10. 2012 20:23

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

daiena
12. 10. 2012 21:26

asi měla, jen tu teď kope kolem sebe, chápu žal, ALE ....... navíc tu oblíbená nebyla. Ani v reálu v civilu se mi nelíbila, a ještě byla neupravená a sešlapané boty, radoby moderní mladice, tetka neupravená. Uměla si dupnout a být drškatá, i doma. Raduško poslouchal.

vochomurka
12. 10. 2012 22:16

herečka asi nebyla nic moc, no managerka asi O.K.

http­://www­.diva­dlor­b.cz­/index­.php?op­tion=­com_con­tent&v­iew=­arti­cle&id­=17&I­temid­=47

mathewik
16. 10. 2012 13:58

Co to melete ze Gregorova byla neupravena?Tuto pani znam od videni a byla a je porad krasna zena, vzdy elegantne upravena a nikdy nebyla zmalovana jak baba Jiraskova.

zora556
14. 10. 2012 13:25

tak to si asi videl iba 2 filmy prave s nimi, ale pozri si lepsie v historii a uvidis, mas to zle nastudovane, velke medzery, velke medzery. Ak je tam v Cechach viacej ludi s Tvojim IQ, tak jej urcite bude lepsie na Slovensku. My tu prichilime aj ju a su tu vitani vsetci ludia dobreho srdca a zmyslania, ak sa zmenis aj Ty.

jizerka
12. 10. 2012 19:07

Neopomenula jsem, že paní Švorcová se věnovala politice, to víme všichni, mnoho herců se věnuje politice, to však nezasahuje do herecké kariéry. Je evidentní a známé, že po listopadu r. 1989, kdy politika změnila směr, Švorcová byla nežádoucí, protože byla komunistka. Jirásková byla kam vítr tam plášť, také byla v mládí komunistka. Rozhodně Jirásková rovným člověkem nebyla, Švorcová nikdy nikomu neublížila, hereckým kolegům pomáhala. Vy jste zaujatý(á). Jirásková by měla být soudná k sobě, když uměla být soudná k jiným. Opravdu se na ni jako na herečku v současné době dívat nedá, navíc se plete do politiky a je jednostranná, viz. církevní restituce, které schvaluje!!!

xviktorie
12. 10. 2012 20:30

Buď jsi naivní, anebo manipulátorka, která spoléha na to, že si lidé už některé věci nepamatují. Švorcová šla přes mrtvoly, když si umanula, že bude ženou za pultem, tak byla vykopnuta Jana Hlaváčková, která už seriál začala točit. To nám řekl na rovinu na besedě před listopadem sám Dietl... Když se tu děla svinstva, Švorcová večer usedla před kamery a sdělovala nám, jak se krásně žije v socialistické vlasti a jak to chtějí zlí nepřátelé zničit.. Že zůstala komunistkou, i když se nejtupějším otevřely oči, to není zásluha, ale hloupost...

bara
12. 10. 2012 20:53

nedávno byl jakýsi pořad o tom, jak se Švorcová ve skutečnosti chovala. Co říkala, zda udávala a podobně. Mluvilo tam o ní dost herců, dokonce i ti "modří" se shodli na tom, že neznají lidi, kterým by ublížila, ale že znají ty, kterým třeba pomohla k bytu.

Ono se to dnes těžko posuzuje, Švorcová ale nebyla převlíkačka kabátů, což je ocenitelné, a možná - možná!! (nevím) právě její tehdejší moc a tím i různá privilégia jí dělala nesnesitelnou pro ostatní, jinak smýšlející a totalitu odsuzující...

daiena
12. 10. 2012 21:29

šajba, co měla všude prsty, joooooo ta mohla pomoct k bytu, někdy i něco za službu, víš houby

mathewik
16. 10. 2012 14:02

a Vy si myslite ze to Jiraskova nedelala?Odkroutila si to ze nesmela hrat a pak? hahaha pak ji obsazovali vsude. TOmu se rika charakter.

juanab
12. 10. 2012 18:12

nepíšu, že nemá pravdu, Jirásková tam zametla s kým se dalo. Jen prostě co RB zemřel, tak je HG všude plno. S RB jsou zajímavé rozhovory z doby, kdy žil, nemyslím, že potřebuje, aby mu po smrti dělala mluvčí, ono je to pak jak hádání se dvou pavlačových drben a ve finále se obě zviditelňují na mrtvém. Pokud jde o vyznamenání, odpověď z Hradu jsem nějak nezaregistrovala, ale zase vzhledem k tomu, že mu mělo být (R těch osmdesát, tak možná jo, že to vyznamenání zvažovali. Dostali je jiní, mohl třeba i on a nemyslím, že zrovna o tomhle rozhoduje prezident osobně, minimálně se mu na stůl nedostanou všechny návrhy, ale už "přefiltrované", takže stejně tak možné je i to, že kamarádi skauti chtěli vyzanmenání pro RB už tři roky a tím filtrem prostě neprošel. Rozhodně nic, co by mi kazilo spaní, ať to bylo tak nebo tak

sylvie59
12. 10. 2012 23:26

Tak to se budeš divit, prezident rozhoduje osobně. Však bývají vyznamenáni jeho přátelé či "nohsledi". To se domníváš, že snad řeší nějaké závažné problémy? Jejda, a jaké? On si užívá právě tohle. Předloží mu návrhy a on si vybere. Prezident je naprosto zbytečná funkce. Jen tak na reprezentaci.

megula
12. 10. 2012 17:59

Jako herečku ji moc neznám... jen z pár filmů. Jako manželka Radka Brzobohatého je daleko známější... Pusu má prořízlou a vždy měla. To se mi na ženských líbí, ale proč něco neřekla když RB ještě žil... Měla se ho "zastat" dřív a ne když už je, bohužel, po smrti. Mám ráda Jiráskovou jako herečku (hlavně z dřívější doby) a měla jsem ráda i pana Brzobohatého. Stará herecká garda pomalu odchází a to je velká škoda

trkic
12. 10. 2012 17:34

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

leomtynka73
12. 10. 2012 17:01

Bývala jste velmi slušná herečka, víc nic..ale někdo není ani to ...jen jako člověk asi bída, což trápit Vás to nemusí, stejně už je Vám 80...

jizerka
12. 10. 2012 16:54

Paní Jirásková hraje jako živá mrtvola, je na ni hrozný pohled. Nemohu si jí vážit za její podlosti a svinstva, kterých se dopustila. Nejenom, že velkého herce R. Brzobohatého nechala zakrnět na Vinohradech... Jako mladá herečka svedla nejlepší kamarádce Jiřině Švorcové Jiřího Valu, přestože byla vdaná. Jiřina Švorcová byla z jejího počinu nešťastná. Sice Vala střídal ženské, ale Jirásková se chovala ke Švorcové jako nejlepší kamarádka, věděla, že Švorcová miluje Valu. Další ránu uštědřila Jirásková Švorcové v r. 1989, kdy jí bezmilosti odstřelila z divadla Na Vinohradech. Jirásková ze sebe dělá dámu, ale charakter mluví za ní. Jako herečka byla dobrá, ale jako člověk nicka. Dnes se na ní nedá dívat vzhledem k její vetché postavě, která souvisí s věkem a nemocem. Měla by zůstat pokorně a soudně mimo jakékoliv jeviště, aby lidé byli schopni vnímat děj hry a ne ošklivou stařenu, která se sotva hýbe. Je velmi hrubé, co píši, ale na hrubý pytel, hrubá záplata. Švorcovou jí neodpustím, ta musela opustit svoji hereckou profesi ještě ve věku, kdy byla pohledná, plná sil! Jirásková jí vzala to nejcenější a zničila jí život, příznivcům Švorcové vzala Jirásková radost!

megula
12. 10. 2012 17:45

Asi jste opomenula, co dělala Švorcová! I když dnes už je to jedno. Paní Švorcová si vybrala kariéru v politice a na hereckou jí už nezbýval čas. Takže nikoli paní Jirásková, ale sama Švorcová si zavřela dveře do Vinohradského divadla, do televize i k filmu. Nebudu hodnotit její herecké kvality. Každý má jiný vkus. A co se týká nevěry Jiráskové s Valou. Kdyby Vala nechtěl, mohla by se Jirásková stavět na hlavu a nic by nedokázala... Vždycky jsou v tom dva. To se stává... A co se týká současné fyzické stránky Jiráskové... kdo ví jak v jejím věku budeme vypadat my - tedy pokud se tohoto vysokého věku vůbec dožijeme...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.