Ta zpráva převrátila showbyznys vzhůru nohama! Když mladá modelka Ornella Štiková (19) ve včerejším Aha! veřejně prohlásila, že čeká dítě s Josefem Koktou (55), manželem Gábiny Partyšové (34), strhla se mela!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Takových psychopatek na světě lítá. Bohužel, tady je to zesílené 2x naráz. Kdoví čím se mstí Pepovi a za co. Možná za to, že naopak nechtěl. A i kdyby to pravda byla, ale milenka by mu pak připravila takovouhle masáž, kdy poškozuje jméno jeho, jméno jeho ženy a matky jeho syna - tak by jí kopnul do pr*delky stejně. Nic jiného si tyhle šílené bosorky nezaslouží.
tu " holku" slyšela v TV, tak jsem padala smíchy na zem. neskutečně hloupá. A její matka, která byla vedle ní a jen přitakávala, tu raději nekomentuji.
...nebo Kryšpín Dopita a jeho teta Kordula Stropnická, také rodiče mysleli na jedinečnost jména potomka . Ovšem být mezi prvními v republice s takovým jménem ještě neznamená, že rodiče vybrali dobře. Já mít některé z prapodivných jmen, tak omlátím svůj rodný list rodičům o jejich hlavu .
nebo Kristián Kokta, to je taky kombinace a Partyška taky nepatří zrovna mezi ty nejchytřejší a nejvěrnější, nechápu co čekala, ale že se ten její chytne na takovou nánu, to jsem teda nečekala, je sice tlustej, ale i přesto mi není nesympatickej, ovšem to na co vlezl a ještě si upletl fagana, to je síla, je jí 19 a vypadá jako hodně jetá š.t.ě.t.k.a a ta její vypočítavá matka je horší než Partyška