Zpěvačka Jitka Zelenková (62) jde s dobou a objevila kouzlo facebooku, kde umístila fotky ze svého archívu, které byly dosud velkým tajemstvím. Konečně nastal vhodný čas k tomu, aby odhalila celé své soukromí.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
proč to teď vytahuje?? Pokud to kdysi tajili,tak to asi mělo nějaký důvod a ona to teď vytahuje??? To se chce za každou cenu zviditelňovat v novinách??Ve svém věku už by mohla mít trochu soudnosti.Je s tím trapná!!
Ty blbečku, narozdíl od tebe jsem nebyl ani v Jisřičkách, ani v Pionýru, ani v SSM, ani v KSČ. Navíc jsem na chlapy ve svém věku, a ne na neopeřené kuřata. A do žlabu taky daleko nemám. Taková jsou fakta, a to co píšeš jsou jen výplody tvého chorého mozku.
Začínám mít opravdu podezření, že seš bývalej komunista, buzna k tomu a ještě ke všemu socka. Jen to nechceš přiznat, tak raději pořád útočíš.
To si mě s někým pleteš, ***e. A už mě to s tebou nebaví. Raději se jdu chystat na dovču. Čekají mě totiž tři týdny na krásném Côte d'Azur. A ty se chystej do krimu. Kušnierz už si na tebe brousí péro.