»Mučednice« Eva Rathová: Rozvod nepřipadá v úvahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 23. května 2025

Svátek slaví Vladimír, zítra Jana

»Mučednice« Eva Rathová: Rozvod nepřipadá v úvahu!

Lékařka Eva Rathová (47) léta zažívá po boku manžela Davida Ratha (46, exČSSD), který je ve vězení za přijetí úplatku, hotové peklo. Ani ve světle jeho úplatkářské kauzy ho ale nehodlá opustit!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

henes
25. 05. 2012 09:53

Honem běž do ordinace a nech si udělat pořídnej výtěr od paní doktorky P...no milá Lukrecio)Debilnější jméno snad už není..

mnpv
25. 05. 2012 12:28

Paní doktorka je psychiatr? Když si přečtu váš příspěvek, tak je jasné jakou lékařskou pomoc potřebujete jako první. Jinak paní doktorka Ráthová se velmi liší vzhledem od konkubín. Na svůj věk je hodně zdevastovaná, asi nežije šťastný život. Nebo je tak dobrá hérečka. Těžko říct, je to rodina sedmilhářů, možná má stylistu na antikrásu.

montevideo
24. 05. 2012 20:48

Konečně ho má pro sebe. Ona je manželka a tak má před milenkami přednost. S nimi se nikdo bavit nebude.

ochman
24. 05. 2012 21:19

Má ho a zároveň nemá,asi proto je tak bledá !

henes
24. 05. 2012 20:14

Žádná loajalita jak říká ale prachy,sama nemá nic tak co jí zbejvá?

ochman
24. 05. 2012 17:21

…O SVÝCH ŽENÁCH
„Podstatnou část času trávím s přítelkyní, se kterou mám šestiletého syna Filipa. Manželka Eva je hrozně fajn a máme spolu také syna, pětiletého Dana.“
„Kamarádi mi tvrdí, že skutečné peklo na zemi nastává pro muže ve chvíli, kdy se mu skamarádí manželka a přítelkyně a spojí se proti němu.“
„Jak tohle soužití vyhovuje mé ženě a mé přítelkyni? Já o tom s nimi moc nediskutuji. Když mají náznaky, tak rychle prchám. Vždy je kam prchat.“

rejpal3
24. 05. 2012 17:55

Tento rozhovor jsem slyšel - bylo to vrámci televizního pořadu o Rathovi. Je to už několik let. Také se v něm vyjadřoval k výši svého konta. Řekl, že není chudý, ale že jsou mnohem bohatší. Když chtěli reportéři kokrétnější odpověď, vyšolo z toho, že má v hotovosti asi tři milióny. Vzhledem k tomu, že jsou to podle věků synů asi čtyři roky, lze předpokládat, že jeho jmění se výrazně rozrostlo i bez úplatků. Tak nevím...

ochman
24. 05. 2012 18:10

Tady na aha byl rozhovor zveřejněn 22.12.2006 http­://www­.aha­onli­ne.cz­/cla­nek/zh­ave-drby/8168/david-rath-vyrabel-jsem-vybusniny.html

ochman
24. 05. 2012 18:11

Jaká musí být žena, aby vás zaujala?
„Já nemám rád obtloustlá děvčata. Ani se mi ale nelíbí takové ty Twiggi na hranici mentální anorexie. Ta žena by měla být někde mezi. Ale hlavně musí mít jiskru! To je nejdůležitější! Ono stačí pět sekund, a poznáte, jestli by to šlo, nebo nešlo. Když zjistíte, že by to šlo, tak ta úspěšnost je skoro stoprocentní.“

Vy máte manželku i životní družku. Jak spolu vaše dvě ženy vychází?
„Že by byly kamarádky a jezdily spolu na výlety, to asi ne. Ale jinak myslím, že korektně. Jsou to dospělé, kultivované, vzdělané ženy.“

Přemýšlel jste někdy o rozvodu?
„Člověk přemýšlí o lecčems, ale nerozhodl jsem se to realizovat. Možná by se dalo použít slovo »zatím«, ale ono někdy to »zatím« může trvat celý život.“

ochman
24. 05. 2012 18:12

Žije střídavě s manželkou Evou a milenkou Renatou Horkou (členkou ODS!), s oběma má děti a ty si spolu hrají. Obě ženy bydlí v obci Hostivice u Prahy, a když prý jde David Rath s přítelkyní do divadla, manželka obě děti hlídá…

rejpal3
24. 05. 2012 18:14

Ano, v tomto duchu byla i televizní reportáž a je to nejspíš vše svatá pravda. Nakonec současné dění tomu nasvědčuje.

girasole.
24. 05. 2012 18:26

Hm, nedokàze se rozhodnout..je to obycejnej zbabelec

rejpal3
24. 05. 2012 19:09

Girasole - trocha osvěty. Život v páru není pro člověka přirozený. V různých částech světa, který jsme si zvykli nazývat "necivilizovaným", je mnohoženství a mnohomužství zcela běžné. Život v páru je dán "zákony" náboženskými, zejména pak křesťanskými, a dále pak z nich vyplývajícími společenskými normami v tzv. "vyspělých" zemích. Proto mají muži milenky a ženy milence, přestože jsou vázání manželským slibem. Matku Přírodu nelze umlčet.

girasole.
24. 05. 2012 19:18

rejpal cìm to bude, ze mi to zavànì jako vymluva, proc jsou parohy vylozene prirozenà vec

rejpal3
24. 05. 2012 19:25

Vidíš, parohy - ty jsou také s přírody.

girasole.
24. 05. 2012 19:28

ok, vzdàvàm se

romanetta
25. 05. 2012 08:03

Co dodat.
Prostě UBOŽÁK.

lukreciaborgia
24. 05. 2012 16:30

Vy vůbec nesmíte mluvit jménem doktorky Rathové a její rodiny!!!Co si to vymýšlíte??A vy škrábalové z Blesku co si to dovolujete?

travina
24. 05. 2012 17:24

Vemte si prášky na nervy , jinak se nám tady zhroutíte!!!

rejpal3
24. 05. 2012 17:56

Nějaké pošlete, určitě jich máte doma pro vlastní potřebu spoustu.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.