Lékařka Eva Rathová (47) léta zažívá po boku manžela Davida Ratha (46, exČSSD), který je ve vězení za přijetí úplatku, hotové peklo. Ani ve světle jeho úplatkářské kauzy ho ale nehodlá opustit!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Paní doktorka je psychiatr? Když si přečtu váš příspěvek, tak je jasné jakou lékařskou pomoc potřebujete jako první. Jinak paní doktorka Ráthová se velmi liší vzhledem od konkubín. Na svůj věk je hodně zdevastovaná, asi nežije šťastný život. Nebo je tak dobrá hérečka. Těžko říct, je to rodina sedmilhářů, možná má stylistu na antikrásu.
…O SVÝCH ŽENÁCH
„Podstatnou část času trávím s přítelkyní, se kterou mám šestiletého syna Filipa. Manželka Eva je hrozně fajn a máme spolu také syna, pětiletého Dana.“
„Kamarádi mi tvrdí, že skutečné peklo na zemi nastává pro muže ve chvíli, kdy se mu skamarádí manželka a přítelkyně a spojí se proti němu.“
„Jak tohle soužití vyhovuje mé ženě a mé přítelkyni? Já o tom s nimi moc nediskutuji. Když mají náznaky, tak rychle prchám. Vždy je kam prchat.“
Tento rozhovor jsem slyšel - bylo to vrámci televizního pořadu o Rathovi. Je to už několik let. Také se v něm vyjadřoval k výši svého konta. Řekl, že není chudý, ale že jsou mnohem bohatší. Když chtěli reportéři kokrétnější odpověď, vyšolo z toho, že má v hotovosti asi tři milióny. Vzhledem k tomu, že jsou to podle věků synů asi čtyři roky, lze předpokládat, že jeho jmění se výrazně rozrostlo i bez úplatků. Tak nevím...
Jaká musí být žena, aby vás zaujala?
„Já nemám rád obtloustlá děvčata. Ani se mi ale nelíbí takové ty Twiggi na hranici mentální anorexie. Ta žena by měla být někde mezi. Ale hlavně musí mít jiskru! To je nejdůležitější! Ono stačí pět sekund, a poznáte, jestli by to šlo, nebo nešlo. Když zjistíte, že by to šlo, tak ta úspěšnost je skoro stoprocentní.“
Vy máte manželku i životní družku. Jak spolu vaše dvě ženy vychází?
„Že by byly kamarádky a jezdily spolu na výlety, to asi ne. Ale jinak myslím, že korektně. Jsou to dospělé, kultivované, vzdělané ženy.“
Přemýšlel jste někdy o rozvodu?
„Člověk přemýšlí o lecčems, ale nerozhodl jsem se to realizovat. Možná by se dalo použít slovo »zatím«, ale ono někdy to »zatím« může trvat celý život.“
Žije střídavě s manželkou Evou a milenkou Renatou Horkou (členkou ODS!), s oběma má děti a ty si spolu hrají. Obě ženy bydlí v obci Hostivice u Prahy, a když prý jde David Rath s přítelkyní do divadla, manželka obě děti hlídá…
Girasole - trocha osvěty. Život v páru není pro člověka přirozený. V různých částech světa, který jsme si zvykli nazývat "necivilizovaným", je mnohoženství a mnohomužství zcela běžné. Život v páru je dán "zákony" náboženskými, zejména pak křesťanskými, a dále pak z nich vyplývajícími společenskými normami v tzv. "vyspělých" zemích. Proto mají muži milenky a ženy milence, přestože jsou vázání manželským slibem. Matku Přírodu nelze umlčet.