Eva Rathová (47) manželovi dlouhá léta toleruje druhou domácnost u milenky Renaty Horké (44), která bydlí necelý kilometr od ní. Manželství má ale pro Davida Ratha menší váhu než poměr s Horkou – zatímco s milenkou totiž vlastní napůl dvě hostivické nemovitosti, manželce dle katastru nemovitostí nenáleží vůbec nic!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
pokračuje přesně jak jsem předpokládala. Doteď nikdo o Rathově manželce ani milence nepotřeboval přemýšlet,ale situace se rázem změnila,a bulvární pisálkové rozjeli bujnou fantazii na plné pecky! Možná,že se dozvíme i to,jak Ráth manželku šikanoval,mlátil,nedával jí peníze a držel jí doma jako služku! To tu ještě schází,aby se hysterky měly čeho chytit a rozvíjet tu teorie o prdu náhle vzniklém! Na druhou stranu i kdyby to byla pravda,je to jen jejich věc jak si co udělají a pokud dosud žil v manželství i ve vztahu s milenkou,asi to ani jedné straně nevadilo! Ale to nic nebere na faktu,aby se ke stávajícím obviněním připojilo další a to týrání manželky !!!
Mě je jedno,jestli je to Ráth,nebo kdokoli jiný,štve mě jen to,že je to "jen Ráth" a nikdo jiný! Jinak jsem v klidu,ale zhnusená tím,co se kolem toho děje,vadí mě kam se společnost ubírá a kam jí masmédia vedou! Ponižování,posměch a hysterie s chutí lynče mi prostě nikdy vlastní nebude!
To víš,nějakého obětního beránka si museli najít,na kterého vše hodí Ti ostatní a větší budou prostě zas...v suchu .To samé co Kájínek-kradl jak straka,ale zároveň věděl dost na vlivné-a to se neodpouští
No janí,co ti k tomu mám napsat! Zkrátka kdo na to má,ten rozumí,kdo nemá,ten napíše to co vypadlo z tebe! Máš s tím problém,tak se potom divím,proč to pokaždé čteš??? Že by tě ty mé blbosti tak braly?? Tak mně nečti když ti to tak trhá žíly!!!
Typická tvář - psychicky deptané a týrané partnerky.Ona mu netolerovala milenku,ona musela tolerovat.Ona musí dělat jak on zavelí,rozkáže,řekne,že to tak bude.Největší chudáci jsou ti kluci.Jest-li u "trpěné"manželky bylo 30 mega,kolik pak muselo být u Horké.Ta by se s takovou almužnou nespokojila.Musela mít vždycky víc než paní Rathová.Také by měla dostat i na tvrdo mnohem víc.....