Nečekaný obrat nastal v případu Dary Rolins (39). Byla odvolaná hlavní soudkyně Zuzana Zápalková, která déle než rok řešila smrt Jindřicha Rotrekla (†63). Ten zemřel pod koly zpěvaččina auta. Už ve středu přitom mohl padnout rozsudek. Teď se spravedlnost odkládá...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jestli ona nebyla paní soudkyně náhodou zaplacená černou vdovou. Už do tohoto divadla investovala nemalé peníze - drazí advokáti, posudek (Posudek snadno a rychle, zn. přesně dle vašich představ...), tiskovky, mediální kolotoč... Vdova z povolání prostě investuje, a návratnost je nejistá, i když lákavá - profesionální vdova prostě počítá, že svých 10 milionů dostane. Vidina se ale pomalu ale jistě rozplývá, takže teď bude kolem sebe kopat o to víc.
šasto se fandí společnsotem /s.r.o/ Mohou tu být v pozadí kmotři, pak určitě odměna advokátovi, který šel dříve soudům na ruku, tak se nechá vyhrát, a asi i pohodlnsot a tendence řešit věc jednoduše, nenamáhat se vyjonávat všechny důkazy, věc uzavřít, nějaké osobní sympatie bych dala na poslední místo.Ale pravda, že jsme jen lidi a soudkyně jsou také jen ženy. V některých případech se však po právech hrubě šlape a advokáti podvádějí své klienty zcela beze studu.... Vlastně je jedno proč se to děje, dít se to prostě z žádného důvodu NEMÁ .Společnost celou je třeba skultivovat, není to jen ve špatné vládě, a její výměna vše řešit nemůže a hlavně ne hned.....
Nebudu se tu do někoho strefovat,ale fascinuje mě,že kdyby se jedn alo o všedního člověka,nikdo by se v toim takto nerejpal. A nejlepší je to zpochybnit jednání soudkyně.Já taky nehodnotím Dary zpěv (nelíbí se mi,ale přežiju to),tak žiju v tom,že každý ví,jak provádět svou práci a soudkyně si určitě byla vědoma,co by následovalo,kdyby udělala chybu... kdo chce psa bít...žééé? (13. 05. 2012 07:53)
kreten,nejsu ,to urcite ,ne,mam prijmeni ova , jestli chapes,muj otec ,se ted, musi chudacek ,v hrobe obracet ,napsat o nem ,o takovem ,clovekovi , hodnem tatovi ,i dedeckovi,.ze je *** cigos, to ,si dovolil ,moc muj milovany otec, mel ,krasne modre ,oci jak pomenky ,a svetle vlasy ,zemrel me, v me v naruci, na tu strasnou plicni chorobu ,takze meho tatinka nech na pokoji
usmrtila ,to je vlastne ,to same ,ciganum ,tem se u nas v posledni dobe velice dobre dari, dopousti se zlocinu skoro denne ,za ktere ,nejsou potrestani souzeni ,jak je videt i nase soudy na ne nestaci ,kdyz se takove gambosce podari odstrelit soudkyni ,to se muze stat jen u nas, a verim tomu , ze tech odstrelu bude jeste vice
ty, taky drz hubu kravo ,kdyz nevis o kom pises ,vumec ni, a ty jsi asi ta prvni, v rade na ty davky, ze to tak znas ,ja mam takove vzdelani, o kterem se vam ani nezda, a jinak, ty sprostarny , bohuzel, jak vy na me, tak, ja na vas,jsem se naucila tady ,od vas ,nema se cenu s vama zahazovat, banda ***amotnych ,pisalku u pocitace ,,byly doby ,kdy jsem psavala dopisi ,i PANU PRESIDENTOVI ,NA POMOC VELICE POSTIZENYCH DETI ,KTERE TRPI SVALOVOU OBRNOU ,NEMOUZOU, ANI SAMOSTATNE DYCHAT A TO VSE STOJI MILIONY ,DOPIS MU PRISEL A ON ME ODEPSAL A TEM VSEM DETEM ,SE SNAZIL, CO NEJVICE, PRES RUZNE ORGANIZACE. POMOCI, TYTO DETI, MELI SANCI 8 MESICU , KDYZ JDEM JE POZNALA, DNES MAJI 5 LET ,A DOBRE SE ZOTAVUJI ,JSME STALE VE SPOJENI
ry vole, tady nebudu kvuli vam, takovym , ktetenum ,na klavesnici s 3 ruznymi jazyky se obtezovat s carkami ,to je mam vy sr... tady nejsu na diktatu nelibi, necti, tod vse ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ty picu su ,zamindrakovanej , uz me polib pr del, za prve nejdu emigrant ,jinak ti je po tom *** ,kde bydlim, spratku jeden buzeransky a sporakova madrace ,je tvuje stara nejaka filcka, smradlava ,umounena ,asi ciganka s nejakeho chanova poser se