Manželka Karla Gotta (72) je velmi zodpovědná žena. Ivana Gottová (36) totiž vůbec poprvé v životě podstoupila vyšetření na mamografu, které slouží k diagnostice rakoviny prsu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
to je zajímavé, že jeden obor léčby ca prsu - je ozařování....hmm tak nevím jestli toto není smrtící a propos rakovinu prsu - vyvolávájí hormony - anitkoncepce, stres....takže hledejte jinde
naprostý souhlas
a proč šla Gottová na mammografii v jejím věku? U žen mladších 45 let se mammograf nedoporučuje, kvůli pevnější tkáni prsou. Co to má proboha za doktora!!!! Jako "celebrita" by mohla mít nějakého kvalitnějšího
Poprvé a naposled jsem byla jen jednou - bylo mi 64 let. Nejméně měsíc jsem měla prsa bolestivá. Tenkrát jsem se zařekla, že už nikdy víc, i kdybych měla zdechnout.
I. Gottová neví co za peníze propaguje!? Byla mi sympatická, teď ji hamižnost setřela tvář.
Až by ti řekli, že "zdechneš", jenko, protože jsi zanedbávala pravidelné preventivní kontroly, mluvila by jsi úplně jinak, husičko hloupá.
Mimochodem - v 64 letech je na toto vyšetření velmi pozdě, tak buď ráda, že neskončilo pozitivním nálezem.
A byl to vůebc mamograf? Nestrkal ti nějaký úchyl prsa do svěráku ??
Všeho moc škodí, tedy o té prevence.....Vše se podchytit nedá a naopak to mystifikuje / byla jsem na prohlídce, tak musím být zdravá/ a mohou se přehlížet příznaky. Zdravotní péče tady již hodně poklesla, často spočívá jen ve zpvoědi pacienta a zapsiování do PC, spolupráce lékaře s pacientem je velmi a velmi špatná.
To jsou ale kecy, xcarodejko ...
Pokud chodíš například ke gynekolovi, který namísto do tvé ... kouká jen na monitor a klepe do klávesnice, podívej se před příštím vstupem do jeho "ordinace" na dveře, jestli tam nemá náhodou napsáno třeba IT maganer
Jinak pokud vím, i v České republice si dnes pacient může lékaře vybrat, takže pokud ti ten tvůj nevyhovuje, běž jinam a neobtěžuj zde svými naprosto scestnými názory, které matou, mystifikují a děsí potenticální nemocné !!!
Takže když si zlomíš nohu nebo ruku, diagnostikuješ si zlomeninu sám(a) a pak si končetinu zafixuješ mezi dva klacky a tradá dál jako by se nechumelilo ... ??
Kolik je ti let ??