Nechápu, proč vás v té léčebně stále pouštějí k počítačům.
Zase jsi dnes nespolkla léky ??
Doporučuji přiznat se svému ošetřujícímu lékaři, že si zelený i modrý pravidelně schováváš pod jazyk - vysazení medikace může mít vážné následky...
Iveta také stále utíká z nemocnice a vidíš, jak dopadla.
To se na té nahrávce nedá poslouchat,co zase ze sebe blije ta lenivá alkoholička.Mektá jako vždy a jak se ubožačka chválí.Její sestra pracuje denně a ta alkoholička se jen válí.Proč jí odebrali syna?Ona ta krá.va si do dnešního dne nechce uvědimit a ještě má tolik drzostí,že pomlouvá sestru.Iveta ,jak sama uvádí,prý má auru-chuděra,hlavně,když zpívá na playback ožralá.
právě jsem si poslechla na seznamu kousek videa,kde tahle násoska mluví!!! Málem mi vylezly oči z důlku!! Mektá jak někdo,kdo o sobě snad ani neví,pomlouvá sestru,prý jí záviděla a ona prý je pracovitější než její sestra,no to mě po... tahle tlustá,věčně nalitá houba prý je pracovitější než její sestra!!!No jak takovýhle kydy může vůbec televize odvysílat!!! Už ji někam zavřete i s tím imbecilem Rychtářem,ať je od nich klid!!!!
jo ,jo děje se to a stát to podporuje,romové se maj dobře,nikdy nedělali berou důchod,na postižené děti se dělaj zbírky,na to stát nemá,aby podpořili rodiny,kam až se to nechá zajít.
Pakliže skončí v důchodu, zajímalo by mě, na co ho dostane? Dnes naopak lidem důchody krouhají a Ivetě by ho dali? Snad na nesvéprávnost a Rychtář by pobíral příspěvek za ošetřování