Moderátorka Marcela Augustová (46) žije v přepychu! Patří mezi stálice České televize, a tak si může dovolit postavit dům v přírodním parku Ještěd. Vlastní i byt v Liberci, z něhož se však musela přestěhovat kvůli problémům se sousedy.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nóóó, my tě ty ***rská omáčko v paži nemáme, ale máme tě u p.r.d.e.l.e a ještě, prosim tě---ne-za-sí-rej nám tady diskuze, ano? Jsi jako ta veš -bohatý podnikatel- hillar!!!
vypadá to spíš než Slověna, že to bude ***rka. Její příšerný psaní, by tomu odpovídalo, ta baba celý den snad sedí na netu a škrábe a škrábe, ty svoje nesmysly
vždycky, když paní Marcelu vidím na obrazovce, vzpomínám na její ohnivé diskuse v TKM (televizní klub mladých) v době tuhé totality.Její zapálené názory nemohu zapomenout. Je mi líto, že veřejnoprávní TV ji neustále nabízí prostor. Nemusím ji a vždy přepnu...Dokonce mi znechutila i nedělní Toulky....
Tak to s vámi naprosto souhlasím Tu babu taky vůbec nemusím. Kdyby raději pustila místo nějaký hezký, mladý holce. Její hlas je mi nesympatický, jen začne mluvit
To snad není slovenština.Tak snad ***rština.Paní Marcelo přeji vám ten domeček z celého srdce,totéž jsem si prožil před 35 lety ti závistivci jsou tu pořád.
Její majetek jí nezávidím, ale vadí mi její čeština, která je o málo lepší než níže přispívající evinky, která neumí an i pořádně slovensky a neustále se zapojuje do diskuzí ke všemu.