Konec Jiřího Babici: Válka o jeho levné dobroty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Konec Jiřího Babici: Válka o jeho levné dobroty!

Článek deníku Aha! o vyhazovu populárního Jiřího Babici (50) z televize vyvolal po celém Česku vlnu nevole. Diváci totiž lidového kuchaře, který dokáže uvařit za pár korun, milují. A nechtějí se s jeho odchodem smířit! Přinutí to vedení televize znovu s Babicou zasednout k jednacímu stolu?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bledulkafialka
22. 01. 2012 14:42

Pro Boha jen to nééééééé...nechápu kdo mohl ty maily psát Babica je příšerná ubohost.

dandova
23. 01. 2012 10:53

fantom08
22. 01. 2012 14:25

neznám nikoho, kdo by ty blafy sledoval, ty maily si psal akorát sám nechuťák Babica s tím svým manažerem

beda3241
22. 01. 2012 13:55

že to chce změnu.Pan Babica je možná oblíbený u lidí,kteří se s vařením moc nepotkávají,ale mě tam chybí u něj radost s vaření jaká je třeba u p.Vodochodského.Ten by ho mohl nahradit.

bledulkafialka
22. 01. 2012 14:45

Tak to by bylo super pan Vodochodský vaří s radostí a ke všemu dokáže být vtipný což u Babicy neplatí. Babica ťápe páté přes deváté - hnus. Hlavně to jeho "sole".

bobina
22. 01. 2012 15:52

Dívat se na odulého Vodochodského opravdu nemusím,navíc on má svých pořadů dost! Ať raději dělá něco pro Hradec Králové jako jeho zastupitel,tam se fláká !

konvalinka34
22. 01. 2012 16:30

jsem stejného názoru, ta hnusně tlustá obludná postava Vodochodského nevypovídá o kvalitě jeho vaření. p.r.a.s.e., co všechno "spase"

bobosa
22. 01. 2012 12:36

Prej za pár kaček.... To co ted varil byl peknej humus a urcite ne za par kacek..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.