Odpůrce »tradiční české kuchyně« Zdeněk Pohlreich (54) má k místním poměrům odpor. Proč je domácí gastronomie na tak bídné úrovni? Češi mají podle Pohlreicha na jídlo strašně nízké nároky.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ty jeho hvězdičkové odměny zas tak nejsou koše. Vemte si třeba penzion U Zběhlíka u Litomyšle, tam vypálil 2 hvězdy a když tam příjdete, tak to tam je jako v čekárně. Na jídlo čekáte hodinu a to vám přinesou na velkém talíři pár kousků masa a aby to nebylo asi moc vařicí, tak vám za deset minut přinesou přílohy. No prostě to je neumění celé restaurace, která brzo zkrachuje. A takové restauraci p. Pohlreich dá s klidným srdcem 2 hvězdy
Je to jeden velký hnus, co musíme jíst. Samé chemické náhražky, což nikomu nazáleží na našem zdraví nebo je to fakt záměr, abychom se už tak vzdáleného důchodu nedožili????
Vážená(ý) mnpv já vím, že mi nikdo nic do krku necpe, takové výrazy si můžete nechat pro někoho jiného, ale bohužel jelikož hlavu používám a čtu, co je na výrobku napsáno, je to chemické svinstvo a smůla, že jiná volba neexistuje, nikde na skutečně zdravé jídlo bez přídavných zbytečností, navíc škodlivých, nenarazím. Doufám, že nikdo není tak naivní, aby si myslel, že to, co je bio, je v pořádku.
Tak to by byl tedy předčasný silvestrovský vtip!
horymarianksé je to pravda, všude jsou tzv.éčka, to bychom už nemohli koupit vůbec nic. Kuřecí vyhnané hormony a nacpané antibiotiky. Vepřové o nic lépe a uzeniny sója, šlachy a dokonce snad i kosti. Kečup si doma dělám sama, džemy také, ale co ostatní suroviny. Někdo je zase chytrý, ale některé skutečnosti mu nedochází. Souhlasím s vaším názorem.
Ted jde o to jity, jestli si ty kecupy delas z koupenych rajcat a tim padem chemicky oosetrenych a nebo jestli mas moznost si je pestovat sama, to same plati na dzemy. A i kdyz zde nekdo pise, ze bio produkty jsou dobry silvestrovsky vtip, tak bohuzel, nemam jinou moznost, nez verit, ze to opravdu bio produkty jsou kvalitni a verit tomu, co uvadi vyrobce.
12356 jedině ze svých vypěstovaných produktů. Teda abych byla upřímná vypěstuje manžel a já vyrábím a ty kečupy jsou moc dobré, dělám je pro svou rodinu i příbuzenstvo. Džemy také většinou z vlastních produktů. Meruňky u nás letos pomrzly, tak ty jsem koupila od pěstitelů. Bohužel dnes bez postřiků se nedá vypěstovat nic už ani na té zahrádce. Rajčata a okurky napadají plísně a i různí škůdci.