Zdeněk Pohlreich: Hnusný český jídlo je celosvětový fenomén! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 25. května 2025

Svátek slaví Viola, zítra Filip

Zdeněk Pohlreich: Hnusný český jídlo je celosvětový fenomén!

Odpůrce »tradiční české kuchyně« Zdeněk Pohlreich (54) má k místním poměrům odpor. Proč je domácí gastronomie na tak bídné úrovni? Češi mají podle Pohlreicha na jídlo strašně nízké nároky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hu11
03. 12. 2011 07:59

Ty jeho hvězdičkové odměny zas tak nejsou koše. Vemte si třeba penzion U Zběhlíka u Litomyšle, tam vypálil 2 hvězdy a když tam příjdete, tak to tam je jako v čekárně. Na jídlo čekáte hodinu a to vám přinesou na velkém talíři pár kousků masa a aby to nebylo asi moc vařicí, tak vám za deset minut přinesou přílohy. No prostě to je neumění celé restaurace, která brzo zkrachuje. A takové restauraci p. Pohlreich dá s klidným srdcem 2 hvězdy

horymarianske
03. 12. 2011 07:58

Je to jeden velký hnus, co musíme jíst. Samé chemické náhražky, což nikomu nazáleží na našem zdraví nebo je to fakt záměr, abychom se už tak vzdáleného důchodu nedožili????

mnpv
03. 12. 2011 10:36

Nikdo vám to do krku necpe. Nic nemusíte, je to vaše volba. Tak nekecejte nesmysly. Podívejte se na pořad "Jsme to co jíme",tam vám to vysvětlí.

horymarianske
03. 12. 2011 13:04

Vážená(ý) mnpv já vím, že mi nikdo nic do krku necpe, takové výrazy si můžete nechat pro někoho jiného, ale bohužel jelikož hlavu používám a čtu, co je na výrobku napsáno, je to chemické svinstvo a smůla, že jiná volba neexistuje, nikde na skutečně zdravé jídlo bez přídavných zbytečností, navíc škodlivých, nenarazím. Doufám, že nikdo není tak naivní, aby si myslel, že to, co je bio, je v pořádku.
Tak to by byl tedy předčasný silvestrovský vtip!

jity
03. 12. 2011 14:37

horymarianksé je to pravda, všude jsou tzv.éčka, to bychom už nemohli koupit vůbec nic. Kuřecí vyhnané hormony a nacpané antibiotiky. Vepřové o nic lépe a uzeniny sója, šlachy a dokonce snad i kosti. Kečup si doma dělám sama, džemy také, ale co ostatní suroviny. Někdo je zase chytrý, ale některé skutečnosti mu nedochází. Souhlasím s vaším názorem.

12356
03. 12. 2011 15:12

Ted jde o to jity, jestli si ty kecupy delas z koupenych rajcat a tim padem chemicky oosetrenych a nebo jestli mas moznost si je pestovat sama, to same plati na dzemy. A i kdyz zde nekdo pise, ze bio produkty jsou dobry silvestrovsky vtip, tak bohuzel, nemam jinou moznost, nez verit, ze to opravdu bio produkty jsou kvalitni a verit tomu, co uvadi vyrobce.

jity
03. 12. 2011 15:19

12356 jedině ze svých vypěstovaných produktů. Teda abych byla upřímná vypěstuje manžel a já vyrábím a ty kečupy jsou moc dobré, dělám je pro svou rodinu i příbuzenstvo. Džemy také většinou z vlastních produktů. Meruňky u nás letos pomrzly, tak ty jsem koupila od pěstitelů. Bohužel dnes bez postřiků se nedá vypěstovat nic už ani na té zahrádce. Rajčata a okurky napadají plísně a i různí škůdci.

starypes
03. 12. 2011 06:57

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

petr11
03. 12. 2011 05:30

...neumí se chovat a chce poučovat, hulvát jeden. Když mu tady nechutná, tak ať táhne do paďous

mnpv
03. 12. 2011 10:37

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.